Politika

Gradonačelnik Kasumović primio paraolimpijce: Zenica je ponosna na vas

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Danas je u Gradskoj upravi Zenica održan svečani prijem u čast Zeničana, članova paraolimpijskog tima, koji su predstavljali Bosnu i Hercegovinu na XVII Ljetnim paraolimpijskim igrama u Parizu.

Kasumović ugostio je reprezentativca Nizama Čančara i pomoćnog trenera Nedžada Salkića, uz prisustvo istaknutog zeničkog sportiste i bivšeg reprezentativca Zulkaida Skomorca. Nažalost, reprezentativac Edin Đino nije mogao prisustvovati zbog opravdanih razloga, ali su njegove kolege prenijele njegovu poruku.

„Vi ste ponos cijele naše domovine Bosne i Hercegovine, ali posebno vi Zeničani, ponos naše Zenice. Današnji susret je lijepa prilika da vam se zahvalim na vašem zalaganju i trudu, te da vas skromno nagradim za osvojene srebrene medalje. Hvala vam za sve što činite za našu zemlju, ali posebno što svojim uspjehom vraćate nadu i radost u naše društvo“, izjavio je gradonačelnik Kasumović.

Članovi paraolimpijske reprezentacije BiH u sjedećoj odbojci zahvalili su gradonačelniku Kasumoviću na prijemu i podršci, dok je gradonačelnik izrazio svoju spremnost da i dalje bude podrška na njihovom sportskom putu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno