Info

GSS Zenica na četvrtom kursu “Osnova potraga” u organizaciji GSS FBiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U organizaciji Gorske službe spašavanja Federacije Bosne i Hercegovine, 28. i 29. 09. 2024. godine u Jajcu je održan četvrti kurs “Osnova potraga” prema planu i programu GSS FBiH.

Na kursu su učestvovale tri pripadnice naše stanice, kao i jedan instruktor. Pored naših članova, polaznici kursa bili su članovi GSS Jajce i GSS Cazin.

Nakon dva naporna dana, 19 polaznika je uspješno završilo kurs i sada su spremni da odgovore na izazove potraga, ali i da pristupe daljnjim edukacijama i usavršavanju unutar Gorske službe spašavanja FBiH.

Uprkos nepovoljnim vremenskim uslovima, polaznici su se upoznali s osnovama kartografije i navigacije, traženjem nestalih osoba, radom unutar sistema potraga, vođenjem timova, kao i pravilima rada unutar same službe. Svi učesnici su podigli svoje znanje na viši nivo i ocijenili obuku kao izuzetno korisnu. Čestitamo im još jednom i želimo mnogo sreće u daljem radu i usavršavanju.

Vaš GSS Zenica ❤️



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno