Nesreće Zenica

GSS Zenica: Nakon višesatne potrage za nestalom osobom u Koprivnoj pronađeno beživotno tijelo

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sinoć je u 20:50 sati, član naše stanice zaprimio poziv na privatni broj od porodice nestale osobe. Dežurni tim naše stanice je nakon izvršene pripreme upućen na lokaciju Koprivna, gdje je obavljen detaljan razgovor s članovima porodice, rodbinom i komšijama, koji su ukazivali na određenu lokaciju gdje je nestala osoba posljednji put viđena.

Dva člana tima su se odmah uputila na stazu kojom je, prema navodima, nestali ranije prolazio, a istog dana viđen je i u blizini tog područja. Nakon pripremnih aktivnosti našeg K-9 tima, u kojem je bio i pas tragač Atos, te povratka izviđačkog tima s navedene lokacije, organizirana je brza potraga. Atos je slijedio trag na toj ruti, jer su svi pokazatelji ukazivali na to. Pretražena je cijela lokacija, ali nažalost bez rezultata.

Potraga je proširena i na druge lokacije, ali ni tamo nije bilo uspjeha. Članovi našeg tima ostali su na terenu do 2:30 sati ujutro, s planom da se opsežnija potraga organizira narednog jutra i u poslijepodnevnim satima.

Tijelo nestale D.E. osobe pronađeno je u jutarnjim satima i ovim putem porodici izražavamo iskreno saučešće.

Molimo vas da budete odgovorni prema sebi i drugima, jer ne znamo kada ćemo se naći u sličnoj situaciji.

Ukoliko se neko od vaših bližnjih izgubi ili nestane, molimo vas da odmah kontaktirate broj Civilne zaštite: **121** ili direktno GSS Zenica na broj +387 62 997 522

Vaš GSS Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno