Nogomet

Hamza Martinović: Drago mi je što sam postao dio kluba kao što je Čelik!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Crno-crveni su u ponedjeljak počeli sa pripremama za novu sezonu Prve lige FBiH. Prvo pojačanje koje je NK Čelik predstavio u ponedjeljak je devetnaestogodišnji Hamza Martinović.

Po vokaciji je krilni napadač te nam dolazi iz BFK Simm Bau gdje je odigrao 29 utakmica, zabio pet golova te upisao tri asistencije. Prije Simm Baua, Martinović je nastupao i za Radnik iz Hadžića.

,,Poseban je osjećaj kada stigneš u ovakav klub kao što je Čelik koji ima veliku historiju iza sebe te mi je mnogo drago što sam postao dio tima. Očekujemo dobre rezultate, potrudit ćemo se da ostvarimo što više bodova kako bi naši navijači dolazili u što većem broju sretni i zadovoljni. Prvi trening na ovakvom stadionu je nezaboravan. Osjećaj je feneomenalan, jedva čekam da debitujem na najljepšem stadionu gdje su igrale mnoge zvijezde u svijetu fudbala”, izjavio je Martinović za klupsku stranicu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno