Nogomet

Haris Milak ostaje u ulozi generalnog sekretara i naredne četiri godine

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Odlukom Upravnog odbora NK Čelik dodijeljen je četverogodišnji profesionalni mandat Harisu Milaku za obavljanje funkcije generalnog sekretara. Kao diplomirani pravnik sa dugogodišnjim radnim iskustvom u košarci, Haris se menadžmentu kluba pridružio u maju 2022. godine nakon provedenog javnog konkursa. 

U protekle dvije godine Haris je predano radio na administrativnim poslovima u saradnji sa nadležnim nogometnim savezima, vodio projekat klupskog članstva te bio službeni predstavnik na utakmicama prvog tima što će i nastaviti raditi u mandatnom periodu. 

Upravni odbor NK Čelik je, zadovoljan Harisovim zalaganjem i ostvarenim rezultatima, te u konsultaciji sa generalnim direktorom Emirom Čerimom, odlučio da mu dodijeli puni četverogodišnji mandat u skladu sa klupskim statutom unutar kojeg su postavljeni novi ciljevi koje klub i njegov menadžment trebaju ostvariti tokom mandatnog perioda. 

U skladu sa općim ciljem da modernizira svoj menadžment i unaprijedi sve segmente poslovanja, NK Čelik će nastaviti pružati priliku ambicioznim i sposobnim saradnicima svih profila pri čemu će svakako pomoći i nedavno ugovorena saradnja sa Univerzitetom u Zenici na osnovu koje će, kao i na terenu, najbolji imati priliku ostvariti profesionalnu karijeru u svijetu vrhunskog sporta. 

Menadžment NK Čelik Harisu želi nastavak uspješnog rada. U sklopu svojih redovnih zadataka, Haris ostaje dostupan za kontakt na e-mail adresi [email protected]. 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno