Posuđeno

Hasan Kreho: Bacanje prašine u oči Zeničanima i navijačima reprezentacije BiH od Gradske uprave Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

DA FIFA I UEFA OVO VIDE U KAKVOM JE STANJU KONSTRUKCIJA REFLEKTORA NA STADIONU BILINO POLJE U GRADU ZENICA !!!???

Gradonačelnik i vijećnici Vijeća Grada Zenica kao vlasnika stadiona nisu sposobni da urade antikorozivnu zaštitu-AKZ metalne konstrukcije sva 4 reflektora na stadionu Bilino Polje.

Obzirom da je na stadionu Bilino polje gostovala ekipa svjetskog šampiona u fudbalu reprezentacija Njemačke tim je veća sramota tzv. gradonačelnika i vijećnika Grada Zenica.

“BACANJE PRAŠINE U OČI – DA BI SAKRILI ISTINU”

OD GRAĐANA ZENICE I NAVIJAČA FUDBALSKE REPREZENTACIJE BOSNE I HERCEGOVINE SU PREPOZNATI KAO NAČIN LOŠEG RADA tzv. “GRADONAČELNIKA I VIJEĆNIKA VIJEĆA GRADA ZENICA” !!!???

Saopštenje od 11. 10. 2024. koje je objavio Grad Zenica je još jedno “BACANJE PRAŠINE U OČI” svim zeničanima i svim navijačima fudbalske reprezentacije BiH koje je prepoznato kao način rada tzv. “gradonačelnika i vijećnika Vijeća Grada Zenica”.

Kako i zašto je Grad Zenica postao DRUŠTVO JEDNOG LICA – D.J.L.

I ZAŠTO SE NE OBJAVLJUJU tj. SKRIVAJU dokumenti i materijali za sjednice Vijeća neka objasni tzv. “gradonačelnik i tzv. vijećnici Vijeća” Grada Zenica !!!!????

FIFA I UEFA IMAJU DOKAZE DA MOGU ZATVORITI FUDBALSKI STADION BILINO POLJE U SVAKOM TRENUTKU radi KOROZIJE kojom je TRAJNO oštećena METALNA KONSTRUKCIJA SVA 4 REFLEKTORA.

ZAŠTO Tehnički propisi za održavanje metalnih konstrukcija i antikorozivna zaštita – AKZ kako se ponašaju nisu poznati od tzv.” gradonačnika i tzv. vijećnika” Vijeća Grada Zenica.

Odgovor: Jer su nesposobni i nestručni.

Hasan Kreho dipl.ing.,
Zenica, 14. 10. 2024.

Stadion Bilino polje je najbolji nogometni stadion u BiH i Grad Zenica je posvećen njegovom unapređenju



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno