Ljudi

Hitan apel za pomoć Almiri Hamzić iz Nemile

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

HITAN APEL – Ovo je Almira Hamzić iz Nemile, žena kojoj sam rekla da ima 100 srca! Naime, Almira je majka troje djece. Od njih troje dvoje ima ozbiljne dijagnoze. Starija kćerka Amna je vec mnogima dobro poznata, jer je liječena od hidronefroze bubrega IV stepen. Mlađa Aylin ima više dijagnoza. Nažalost 90% organizma ima oštećenja. Dnevno joj Almira mijenja pet puta kateter.

Najveći problem u svemu je što ni Almira nije dobro, navode iz udruženja “Daruj srcem”.

Ona ima osteoartritis (izumiranje hrskavice u kralježnici) koji joj onemogućava da se normalno kreće i brine o djeci. Zadnjih deset dana nije bila u stanju mijenjati katere Aylin. Na operaciju se ne usuđuje ići, jer je rizično i ima strah ko će voditi brigu o djevojčici. Doktori u Turskoj su preporučili terapiju koja bi trebala da joj olakša jedan period. Ta terapija košta 4000 eura kao što se vidi i na predračunu.

Almira taj novac nema, jer su iscrpili sve moguće izvore liječeći djecu. Obratila  se sa molbom za pomoć i ja sad molim vas dragi prijatelji da se svi angažujemo i pomognemo ovoj borbenoj ženi. Ovih dana biće postavljene kasice, prodajni album svega i svačega. Taj novac, naravno, ide za Almirino liječenje. Vas molim da dijelite objavu u što većem broju. Molim i sve firme da se odazovu i minimalnim prilogom učestvuju u ovom hajru.

Ukoliko imate kućnih potrepština koje su vam viška, knjiga, kozmetike, nakita, torbica…donirajte molim vas, jer malo po malo skupiće se. Novac možete uplatiti na račun udruženja:
Prima: Daruj srcem – Svrha: Za Almirino liječenje
Br. računa: 1610000137970095
Lično Preko Western Union “Naše malo nekome je puno”

Kontakt HU Daruj srcem LINK



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno