Info

Humanitarna akcija za Ajdu u Sarajevu

Humanitarna akcija za Ajdina Žigonju u Sarajevu
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Humanitarna akcija za Ajdu u Sarajevu – Jučer je u sarajevskom hotelu “Hollywood” održan sajam kozmetičara Sarajevo, a u sklopu kojeg je upriličena i revija frizura u kreaciji frizerskog salona “Hadis” iz Zenice.

Sajam je uključio i humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za mladog Ajdina Žigonju, koji je rođen sa multiplim defektom. Naime, petogodišnjem Ajdinu koji ima dijagnozu SPINA BIFIDA OCCULTA neophodna je operacija, kako bi se spriječilo da dječak ostane nepokretan.

Ajdin liječenje treba nastaviti u Turskoj , na klinici Acibadem u Istanbulu, ali je za to potrebno  obezbijediti značajna novčana sredstava.

Održanom sajmu prisustvovala je potpredsjednica Predstavničkog doma Parlamenta FBiH Vesna Švancer. Švancer se uključila u humanitarnu akciju za oboljelog dječaka i iznalaženje mogućnosti kako bi mali Ajdin što prije otputovao u Tursku, na dalje liječenje. (tekst i foto: Avaz)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno