Biznis

Istražite uzbudljivi svijet serija za mlade u EON Video klubu: More emocija i važnih životnih lekcija

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Odabir prave serije, one koja zavređuje pažnju i vrijeme, može biti veliki izazov, posebno za mlade gledaoce koji traže uzbudljiv, zabavan i relevantan sadržaj. Ako pripadate ovoj populaciji, umorni ste od skrolanja kroz beskrajne liste naslova i tražite mjesto gdje će vaše omiljene serije biti dostupne na samo par klikova, posjetite EON Video klub, najveću platformu videa na zahtjev, koji će vas povezati s najboljim sadržajem, prilagođenim upravo vama. Budite spremni na more emocija i važnih životnih lekcija koje će vam priuštiti ovo nezaboravno putovanje kroz svijet zabave.

EON Video klub je dizajniran tako da vam pruži vrhunsko iskustvo u gledanju omiljenih sadržaja na TV-u, mobitelu ili tabletu, gdje god to želite, sami ili u društvu prijatelja. Možete ih gledati čak i kada ste offline, koristeći opciju Download za preuzimanje željenih sadržaja dok ste online. Uživate u bindžovanju? Opcija Skip intro je tu da preskočite uvod i odmah uživate u sadržaju svake naredne epizode, a Scene previews da pronađete i iznova pogledate najupečatljivije scene.

EON Video klub, poznat po svojoj raznovrsnoj ponudi sa više od 25.000 filmova serija i dokumentaraca, predstavlja vam nekoliko serija različitih žanrova, savršenih za mlade, ali i za sve one koji žele bolje razumjeti ovu populaciju i koji se osjećaju mladima, bez obzira koliko godina imaju. Pretražite i druge sadržaje putem modernog, inovativnog interfejsa i uživajte u beskrajnoj zabavi koju donosi EON Video klub.

EUFORIJA

Dramska serija „Euforija“ prati skupinu srednjoškolaca dok prolaze kroz ljubav i prijateljstvo u svijetu droge, seksa, trauma i društvenih medija. Glumačku postavu predvodi glumica i pjevačica Zendaya. U prvoj epizodi, 17-godišnja Rue vraća se kući s odvikavanja i ne planira ostati čista. Upoznaje Julie, koja je nova u gradu, na zabavi u McKayevoj kući. Nate počne gnjaviti McKaya kad se on počne zanimati za Cassie. Nate i Maddie, koji su opet prekinuli, pokušavaju izazvati ljubomoru jedno kod drugog. U međuvremenu, Kat je pod pritiskom da nešto izgubi.

DVOSTRUKI ŽIVOT

Nora sanja da postane novinarka kada osjeti jake bolove za koje se ispostavi da su cista na jajniku. Kada se otkrije da je riječ o tumoru koji treba liječiti, ova 24-godišnja djevojka je prisiljena predati se. Uprkos lošim vijestima i gubitku kose, ona i njeni prijatelji pokušavaju živjeti život punim plućima.

NADAM SE DA SI SRETNO STIGLA KUĆI

Između najboljih prijateljica Louise i Monice dolazi do napetosti kad Louise pozove tajanstvenog autsajdera Thaisa na tajnu provalu u školu. Ono što je trebala biti noć zabave postupno se pretvara u noć drame s tragičnim završetkom.

NESIGURNA

Bolno smiješna humoristična serija „Nesigurna“ autorice i glavne glumice Isse Rae promatra prijateljstvo dviju savremenih crnkinja i njihova iskustva. Uoči 29. rođendana Issa Dee razmatra svoju bezizlaznu vezu s Lawrenceom, dečkom koji živi s njom. U međuvremenu, Issina najbolja prijateljica Molly tuguje nad činjenicom što je sama i nad stanjem svojih ženskih organa. Kasnije, Issa iskoristi večer otvorenog mikrofona kao izgovor da se ponovo poveže s bivšim dečkom.

KRAJ LJETA

Klasična nordijska noir drama u svom najboljem izdanju. Prekrasna je kasna ljetna večer u južnoj Švedskoj u kasnim ’90-ima kada mali Billy nestaje bez traga. Potraga se na kraju prekida. Dvadeset godina poslije njegova sestra Vera upoznaje mladića čija priča i izgled jako podsjećaju na njenog nestalog brata. Vraća se kući kako bi pronašla odgovore.

JEDAN OD DEČKI

Emotivna misterija o odrastanju viđena očima mladog Laua koji se često osjeća kao autsajder. Kako bi im dokazao pripadnost, Lau se pridružuje neobičnom putovanju s drugim dječacima, ali ne očekuje da će se u jednog od njih i zaljubiti. Duhovita i dirljiva priča pruža uvid u odrastanje u provinciji i otkrivanje vlastitog identiteta.

GENIJALNA PRIJATELJICA

Kada se čini da je najvažnija prijateljica u njenom životu nestala bez traga, Elena Greco, sada starica u kući punoj knjiga, sjeda za svoj računar i počinje pisati priču o njihovom prijateljstvu. Upoznala je Raffaellu Cerullo, koju je uvijek zvala Lila, u prvom razredu osnovne škole 1950. U opasnom i fascinantnom Napulju njihova priča pokriva više od 60 godina života dok ona pokušava opisati misterij Lile, Elenine genijalne prijateljice i, na neki način, njene najbolje prijateljice i najgore neprijateljice. Serija od osam epizoda temelji se na istoimenom međunarodnom bestseleru Elene Ferrante.

DJEVOJKE

Dvadesetčetverogodišnja Hannah, nadobudna spisateljica koja živi u New Yorku, nađe se u škripcu kada joj roditelji obustave finansijsku podršku. Kada je otpuste s neplaćenog stažiranja, potraži utjehu u Adamu.

SEKSUALNI ŽIVOT STUDENTICA

Radnja prati četiri brucošice koje iz različitih sredina stižu na prestižni koledž u Novoj Engleskoj. Bela fakultet vidi kao mjesto na kojem će konačno istražiti seks nakon što je odrasla u konzervativnoj porodici. Kimberly je iz malog grada i nije se previše socijalizovala. Leighton na prvu ima sve u životu, ali krije veliku tajnu. Whitney je sportska zvijezda opterećena očekivanjima mame koja je senatorka.

NJEGOVA MRAČNA GRAĐA

Adaptacija istoimene nagrađivane trilogije Philipa Pullmana koja se smatra modernim remek-djelom maštovite fikcije, prati Lyru, naizgled običnu, ali hrabru mladu ženu iz drugog svijeta. Lyrina potraga za otetim prijateljem otkriva mračnu zavjeru koja uključuje ukradenu djecu i pretvara se u potragu za poimanjem misterioznog fenomena zvanog Prašina. Dok putuje svjetovima, uključujući i onaj koji nam je poznat, Lyra upozna odlučnog i odvažnog dječaka po imenu Will. Zajedno susreću izvanredna bića i opasne tajne, a sudbine i živih i mrtvih u njihovim su rukama.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno