Zenica

Jačanje uloga Mjesnih Zajednica: zborovi u Arnautima, Gradišću, Perinom Hanu, Nemili i Ričicama

Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH
Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Jačanje uloga Mjesnih Zajednica: zborovi u Arnautima, Gradišću, Perinom Hanu, Nemili i Ričicama  – U okviru projekta “Jačanje uloge MZ u BIH”  koji je zajednička inicijativa Vlada Švicarske i Švedske, a provodi UNDP u BiH u partnerstvu sa Ministarstvom za ljudska prava i izbjeglice BiH, Ministarstvom uprave i lokalne samouprave Republike Srpske, Ministarstvom pravde Federacije BiH, Vladom Brčko Distrikta i oba entitetska saveza opština/općina i gradova, u mjesnim zajednicama grada Zenice koje su dio ovog projekata održat će se forumi/zborovi građana u sljedećim terminima:

1.            MZ Sejmen,   13.10. s početkom u 17:00 sati
2.            MZ Arnauti,   17.10. s početkom u 17:00 sati
3.            MZ Gradišće,  24.10. s početkom u 17:00 sati
4.            MZ Perin Han, 26.10. s početkom u 15:00 sati
5.            MZ Nemila,     27.10. s početkom u 17:00 sati
6.            MZ Ričice,      31.10. s početkom u 17:00 sati
Forumi/zborovi građana održat će se u prostorijama mjesnih zajednica, a na osnovu metodologije koju preporučuje projekat “Jačanje uloge MZ u BiH”. Zborove građana vodit će članovi savjeta koji su  edukovani u okviru pomenutog projekta. Cilj foruma je definiranje potreba i prioriteta građana u mjesnim zajednicama, na osnovu kojih će mjesne zajednice razviti i kandidovati projekte za dalju implementaciju.

Molimo građanke i građane s područja navedenih mjesnih zajednica, da se odazovu pozivu i prisustvuju  forumima /zborovima građana i na taj način doprinesu poboljšanju kvaliteta života u svojoj mjesnoj zajednici.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno