Politika

Jasko Borovčević: Javno obraćanje gradonačelniku Fuadu Kasumoviću

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dragi Fudo,

Prije svega, čestitam ti na pobjedi. Izvini što te ne persiram ali znamo se i dogovorili smo se da izbjegnemo formalnosti. Moj nadimak je Fudin, kojeg sam dobio još kao dijete, što je dodatni razlog da ti se obratim direktno.

Sinoć sam, po prvi put u životu, osjetio nelagodu jer sam Zeničanin. Vatromet i urlanje na ulicama u čast tvoje pobjede me duboko razočaralo. Osjetio sam sram dok mi, uvjeren sam, i ti tugujemo zbog nesreće koja je pogodila naše dijelove Bosne i Hercegovine, dok oplakujemo gubitak ljudskih života, koji su najveća vrijednost svake zajednice.

Tvoji mediokriteti, u želji da ti se dodvore, ponizili su građane Zenice. Pretpostavljam da ti nisi odgovoran za njihove postupke ali kao građanin Zenice i neko ko s ponosom nosi nadimak Fudin, molim te da se javno ogradiš od njih. A njima poručujem da je dostojanstvo lična stvar.

S poštovanjem,

Jasko Borovčević (Fudin)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno