Info

Jeste li na (od)moru? Zaronite u filmove o morskim psima uz EON Video klub

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sa zubima oštrim poput skalpela, šiljatim perajama i snažnim, mišićavim tijelom koje im omogućava kretanje i lov pri velikim brzinama, morski psi su najpoznatiji morski predatori. Priče o njihovim napadima na ljude izazivaju ogromnu pažnju javnosti i medija te predstavljaju neiscrpan izvor inspiracije i za filmske stvaraoce još od filma „Ralje“ Stevena Spielberga iz 1975.

Tajna njihovog uspjeha je u jedinstvenoj kombinaciji straha, napetosti i uzbuđenja. Ne gledajte ako ste na moru naziv je specijalnog kataloga filmova u EON Video klubu u kojem vas čeka mnoštvo filmova o morskim psima i drugim opasnostima koje vrebaju iz okeana. Nekoliko prijedloga donosimo u nastavku. Putem EON platforme dostupni su vam bilo kada i bilo gdje te na svim uređajima. Svaki od njih za tren će vam podići nivo adrenalina i natjerati vas da dvaput promislite prije nego sljedeći put zaronite u nepoznate morske dubine.

Iskoristite opciju Download i preuzmite bilo koji od ovih filmova dok ste online i gledajte ih offline na mobitelu ili tabletu gdje god to poželite. Najupečatljivije scene iznova premotajte tačno tamo gdje želite i iznova pogledajte uz pomoć opcije Scene previews. Ukoliko niste ljubitelj filmskih priča o morskim psima kao glavnim morskim negativcima, pomenuti katalog u EON Video klubu donosi i niz dokumentaraca o životu i navikama ovih fascinantnih bića. Smjestite se udobno i uživajte u nezaboravnom filmskom iskustvu prepunom adrenalina!

Crni demon

Idilični porodični odmor naftnog magnata Paula Sturgesa (Lucas) pretvori se u noćnu moru kada se iz dubina okeana pojavi masivni megalodon poznat po imenu: Crni demon, koji je spreman učiniti sve kako bi zaštitio svoj teritorij. Nasukani i pod stalnim napadima, Paul i njegova porodica moraju nekako pronaći način kako se vratiti na kopno prije nego što ih ponovno napadne u ovoj epskoj borbi između čovjeka i prirode.

Strava iz dubina

Bračni je par za svoje romantično putovanje odabrao udaljenu vilu okružnu morem u čarobnom Vijetnamu. Spušta se jaka oluja, vila se pretvara u splav, a struja mladi par izbacuje u more. Odjednom se pojavljuje još jedna opasnost: jato velikih bijelih morskih pasa. Dok njen povrijeđeni suprug bespomoćno promatra zvijeri iz dubina, Jaelyn se sama mora boriti sa smrtonosnim grabežljivcima.

Zaraza iz mora

Jedina studentica morske biologije Siobhán mora provesti sedam dana na ribarici gdje joj neće biti ugodno s već bliskom posadom. Ali iz dubina Atlantskog okeana, nepoznat oblik života zarobi brod. Kad članovi posade počnu pokazivati znakove čudne zaraze, Siobhán mora nadići svoje otuđenje i pridobiti povjerenje posade prije negoli svi umru.

Pakao pod morem 2

Četiri tinejdžerke koje obožavaju ronjenje od lokalnog vodiča saznaju za postojanje podvodnog grada, te koriste priliku da otkriju svoju Atlantidu ispod tirkiznih valova. Njihov se nalet uzbuđenja ubrzo pretvara u užas, kada otkriju da su potopljene ruševine lovište smrtonosnih velikih bijelih morskih pasa. S obzirom da njihova opskrba zrakom neprestano pada, prijateljice moraju roniti podvodnim labirintom klaustrofobičnih špilja i jezivih tunela u potrazi za izlazom iz ovog vodenog pakla.

Meg 2: Put u dubinu

Nastavak filma iz 2018. godine. Jason Statham i njegov tim vraćaju se u daljnje istraživanje Marijanske brazde gdje će se suočiti s novim, još većim zastrašujućim stvorenjima. Zaronite u neistražene vode s Jasonom Stathamom i globalnom akcijskom ikonom Wu Jingom dok vode odvažni istraživački tim ronioca ide u najveće dubine okeana. Njihovo putovanje ubrzo postaje haos kada zlonamjerna rudarska kompanija zaprijeti njihovoj misiji i natjera ih na bitku za preživljavanje s visokim ulozima. Suprotstavljeni kolosalnim morskim psima megalodonima s jedne strane, te nemilosrdnim otimačima s druge, naši heroji moraju nadmudriti te nemilosrdne predatore u utrci s vremenom.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno