Zabava

Jezivi triler “Ne govori zlo” u kinima od 12. septembra

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

OD BLUMHOUSE, KOJI STOJI IZA NAJBOLJIH HORORA SAVREMENE KINEMATOGRAFIJE I PRODUCENTA FILMOVA „NEVIDLJIVI ČOVJEK“ I „CRNI TELEFON“ STIŽE NAM FILM O KOJEM ĆETE MISLITI DANIMA

Od četvrtka 12. septembra na redovnom kino repertoaru naći će se film koji će nam predstaviti do sada nepoznate dimenzije straha. „NE GOVORI ZLO“ (SPEAK NO EVIL) koji vješto prepliće elemente horora, trilera i drame, budeći najskrivenije emocije kod svojih gledalaca, ostavljajući za sobom jezu i intenzivan osjećaj straha.

James McAvoy, koji svojim sugestivnim načinom glume i hipnotišućim pogledom plijeni pažnju, glavni je nosilac ove filmske priče. Lik koji tumači, zasigurno će ostati upamćen kao jedan od najsvirepijih negativaca na velikom platnu, jer način na koji on vodi psihološke igre sa svojim žrtvama nismo imali priliku često da gledamo u filmu. Uz McAvoya, cjelokupna glumačka i autorska ekipa na briljantan način oživjela je likove i njihove odnose i raslojila priču koja uz motiv užasa i straha govori o kompleksnosti društveno-socijalnih uloga svakog pojedinca.

O FILMU: Američka porodica dobija poziv šarmantne britanske porodice sa kojom su se sprijateljili na odmoru, da provedu vikend na njihovom idiličnom seoskom imanju. Ono što započinje kao odmor iz snova ubrzo se pretvara u vrišteću psihološku noćnu moru.

Od Blumhouse, producenata filmova Crni telefon, Bježi! i Nevidljivi čovjek, dolazi intenzivni napeti triler modernog doba, u kome glavnu ulogu tumači dobitnik BAFTA nagrade, James McAvoy (Podijeljen, Glas) kao harizmatični, alfa-mužjak vlasnik imanja čije neuobičajeno srdačno i neposredno gostoprimstvo krije neizrecivu tamu.

Trailer filma pogledajte klikom na link



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno