Ostali sportovi

Juniori i mlađi kadeti STK Mladost Zenica osvojili bronze na Prvenstvu BiH, Dino Zlotrg otputovao sa reprezentacijom na Balkansko prvenstvo

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Proteklog vikenda u organizaciji STS BiH održano je ekipno prvenstvo BiH u kategorijama juniori/juniorke i mlađi kadeti/mlađe kadetkinje.

Članovi Stk Mladost Zenica su uzeli učešće sa ekipama u obe konkurencije te ostvarili zapažene rezultate.

Juniorska ekipa u sastavu Dino Zlotrg, Kamer Maglić i Tarik Alispahić je osvojila 3. mjesto, dok je prvo mjesto osvojila ekipa Stk Aladža Sarajevo a drugo mjesto ekipa Stk Spin 2012 Sarajevo.

U konkurenciji mlađih kadeta, ekipu su činili Ahmed Džinić i Harun Džinić, koji su takođe osvojili 3. mjesto. Prvo mjesto je osvojila ekipa Stk Banja Luka a drugo mjesto Stk Sana Ključ.

Član juniorske ekipe Stk Mladost Zenica, Dino Zlotrg je otputovao sa reprezentacijom BiH na Balkansko prvenstvo koje se održava u Bugarskoj, gdje će nastupiti u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno