Nogomet

Juniori NK Čelik i FK Rudar Breza u finalu Omladinskog Kupa ZDK

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U finalu Omladinskog Kupa Nogometnog saveza Zeničko-dobojskog kantona (NS ZDK) igrat će juniori NK Čelik i FK Rudar iz Breze.

Brezani su, protekle srijede 11.9. pobjedili u polufinalu u Jelahu ekipu FK Borac sa 1:3 (0:3), dok su juniori Čelika bili slobodni u drugom polufinalu.

Finalna utakmica trebala bi biti odigrana u Zenici na stadionu Bilino polje, a o terminu ćemo vas blagovremeno obavjestiti nakon što datum i satnicu objavi Comet sistem NFSBiH.

Do finala, Čelikovi juniori su pobjedili NK Natron u Maglaju sa 1:4 i NK Krivaju u Zavidovićima, penalima sa 9:10, nakon što je utakmica završena neriješeno 2:2, a u polufinalu su bili slobodni.

Juniori brezanskog Rudara, do finala, eliminisali su Rudar iz Kaknja 3:0 (p.f.), Mladost iz Doboj Kaknja sa 0:3 (p.f.), te u polufinalu u Jelahu domaći Borac sa 1:3.

E.Imamović

Foto arhiva



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno