Politika

Kandidati SBB-a postavljajući pano pokazali alpinističko umijeće

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kandidati SBB-a postavljajući pano pokazali alpinističko umijeće – Ovih dana naši sugrađani često su u prilici da vide razna plakatiranja političara i postavljanje panoa na stambenim zgradama koje zahtjevaju alpinističke vještine i radove na visini.

Ali situaciju koju su vidjeli danas je zaista bila iznenađujuća za sve, kada su na soliteru nekadašnje robne kuće „Borac“ vidjeli kandidate sa liste SBB BiH iz Zenica br. 17. Dajan Vinovčić, aktivista Foruma mladih SBB Zenica Sanjin Smriko i nosioca liste Ekrem Tuka kako sami postavljaju predizborni pano SBB BiH Zenica pokazali samo jednu od vještina koju posjeduju.

Postavljajući veliki predizborni pano kandidata SBB BiH Zenica, zaokupili su pažnju brojnih Zeničana koji su se divili ovim ljudima koji su ujedno i kandidati na listi.

Samo SBB BiH Zenica ima ovako sposobne kandidate na listi koji su pored toga što sami postavljaju svoje panoe i pokazali alpinističke sposobnosti imaju brojna znanja i sposobnosti.

Dajan Vinovčić kandidat na listi br.18 i nosilac liste Ekrem Tuka su certificirani spasioci na vodi i pod vodom, ronioci, sportisti, treneri i nosioci brojnih priznanja i nagrada.

Svoje vještine i sposobnosti su posebno pokazali i ističu u spašavanju ljudi i materijalnih dobara u elementarnim i drugim nesrećama koje zadese naše sugrađane



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno