Politika

Kasumović: stranke su pretvorili u biroe za zapošljavanje svojih porodica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kasumović: stranke su pretvorili u biroe za zapošljavanje svojih porodica – Poštovani sugrađani, ovih dana svjedoci ste brutalne hajke koju preko sebi lojalnih medija i po društvenim mrežama, vode oni koji su stranke pretvorili u biroe za zapošljavanje svojih porodica, Zenicu doveli na rub ekonomske propasti, a svoj narod napravili najsiromašnijim u regionu i šire.

Grupica poslušnika okupljenih oko Ibrahima Šišića, samoproglašenog predsjednika SDA Zenica, zloupotrebljava društvene mreže da širi laž u danima kada bi svojim sugrađanima trebala položiti račune za četiri godine vladanja i predstaviti šta planira uraditi u naredne četiri godine. Obzirom da je riječ o grupici ljudi koja je odgovorna za rekordnu nezaposlenost i odlazak velikog broja omladine iz Zenice, koja nema ideju, viziju i hrabrost kako Zenicu napraviti boljim gradom za sve, ona se krijući iza lažnih fb profila pokušava oduprijeti nadolazećim promjenama.

Upropastili su sve na što su stavili svoje kandže jer su kod njih prednost imali podobni, a ne sposobni. Koliko nemaju ideje i kako su nisko pali, a toga su svjesni iz reakcije vlastitog naroda koji u velikom broju bojkotuje njihove predizborne skupove, pokazali su prije nekoliko dana kada su na svoje skupove počeli dovoditi penzionisanog profesora iz Sarajeva, kako bi im on pomogao uobličiti stavove i vratiti povjerenje kod naroda. Kada je i taj pokušaj doživio krah, po naredbi samoproglašenog predsjednika zeničke SDA od direktora svih javnih preduzeća, vršitelja dužnosti gradonačelnika i drugih zatražena je dodatna mobilizacija i prikupljanje sredstava za kampanju i kupovinu glasova.

Poštovani sugrađani, trebate znati, da su juče i danas po naredbi istog, “češljali” zaposlene u javnim preduzećima i gradskoj upravi, tražeći “sigurne” glasove. Ponavljam, riječ je o manjoj grupi neodgovornih pojedinaca koji nemaju hrabrosti izaći u medije, potpisati se pod tekstove i saopćenja koje naručuju. Zašto? Zato jer su svjesni svoje nekvalitete i šta (ni)su uradili svojim sugrađanima.

Ja, Fuad Kasumović, ne tražim od Vas da glasate za mene i ako Vam je dobro i ako je ovo Zenica po mjeri svih, onda Vas molim da ništa ne mijenjate i da glasate za iste. Onima koji po predizbornim skupovima i medijima šire neistinu, obećavam da će za to odgovarati pred pravosudnim institucijama Bosne i Hercegovine. Ponavljam, kao budući gradonačelnik Zenice, račune neću polagati stranačkim šefovima nego građanima Zenice.

S poštovanjem – Fuad Kasumović; nezavisni kandidat za gradonačelnika Zenice



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno