Nogomet

Kimmich pohvalio navijače BiH i ono što je doživio u Zenici: “To se ne viđa često”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kapiten reprezentacije Njemačke Joshua Kimmich pohvalio je bh. navijače nakon utakmice na Bilinom polju u Zenici u kojoj je Elf slavio protiv Zmajeva 2:1.

Sjajni nogometaš Bayerna istakao je zadovoljstvo pobjedom, iako je mišljenja da je Njemačka ranije morala riješiti susret.

“Zadovoljni smo. Naravno da smo propustili da riješimo utakmicu ranije. Bilo nam je malo teško na početku, ali postigli smo dva brza gola. Na kraju je tijesan rezultat bio jedino zbog čega smo možda malo nezadovoljni”, rekao je Kimmich, te se osvrnuo na naše navijače.

“Bili su vrlo, vrlo fer i pozdravili su su nas prije i poslije utakmice. To se ne viđa često”, kazao je desni bek reprezentacije Njemačke u izjavi za RTL.

Naredni meč BiH igra u ponedjeljak protiv Mađarske, koja će nam gostovati na Bilinom Polju. Isti dan će Njemačka dočekati Nizozemsku.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno