Ostali sportovi

KK Perfekt na prijemu kod direktora KPZ Zenica i direktora OŠ “Edhem Mulabdić” Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Poštovani roditelji i draga djeco, danas je naš Karate klub Perfekt Zenica bio na prijemu u kabinetu direktora KPZ Zenica i u kabinetu direktora Osnovne škole Edhem Mulabdić Zenica.

Naša takmičarka Merjem Bošnjak bila na prijemu u kabinetu direktora Rusmir Isak KPZ ZT Zenica.

Direktor Rusmir je izdvojio svoje vrijeme da primi svoje radnike Ševalu Šahman i Nermina Bošnjaka i njihovu djecu Eminu Šahman i Merjem Bošnjak, koja su izborila svoje mjesto u karate reprezentaciji BiH. Uputio je djeci iskrene čestitke na dosadašnjim rezultatima, te im poželio sretan put i dobre nastupe. Lično je finansijski podržao i nagradio takmičarke.

Direktor Osnovne škole *Edhem Mulabdić* Zenica gospodin Almir Bašić je primio u svoj kabinet učenice Aminu Isaković i Merjem Bošnjak. Uputio je iskrene čestitke učenicama, pohvalio rad kluba i trenera, te zaželio sretan put i dobre nastupe. Navedene takmičarke su uzorne i učenice Osnovne škole Edhem Mulabdić Zenica.

Ekipa našeg Karate klub Perfekt Zenica u sklopu Reprezentacije BIH putuje u srijedu 29.05.2024.godine na Balkansko karate prvenstvo u Istanbul-Turska. Na Balkanskom prvenstvu učestvuje 12 Država sa 1657 takmičara. Reprezentacija BIH učestvuje sa 215 takmičara. Iz Grada Zenice idu 4 takmičarke.

Od srca svima želimo sretan put, puno zdravlja, sportsku sreću i dobre nastupe.

Lijep pozdrav, Uprava kluba KK Perfekt



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno