Info

Konzumov lanac sreće za zeničke mališane

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Konzumov lanac sreće za zeničke mališane – Povodom bajramskih praznika Konzumov lanac sreće pokucao je na vrata bh. vrtića te prigodnom predstavom i poklonima obradovao mališane u Tuzli, Visokom, Maglaju, Sarajevu i Zenici.

Konzum BiH omogućio je za više od 400 mališana edukaciju o preveniranju nasilja s kojim se mogu suočiti, te važnosti prihvaćanja djece sa posebnim potrebama ili djece iz manjinskih skupina. Najmlađi su istinski uživali u predstavi ”Priče iz starog vremena” koja im je na edukativan i zabavan način približila vodeće probleme današnjice.

”Veoma je važno da je Konzumova podrška vrtićima došla u vidu odgojno obrazovnog rada. Predstava koju su djeca pogledala odličan je spoj tradicionalne i problematike savremenog odrastanja. Akcija poput ove bi trebala biti primjer i ostalim kompanijama kako mogu doprinijeti radu odgojno obrazovnih ustanova u našoj zemlji” – kazala nam je Halima Abdukić, direktorica JU ”Vrtići” Visoko .

Lanac srece 2Ni u vtiću “Dječiji osmijeh” u Maglaju, nije nedostajalo radosti. Nakon predstave, djeci su uručeni i prigodni pokloni koje je s velikom ljubavlju i pažnjom pripremio Konzum BiH.

“Odbrojavali smo dane i jedva čekali ovu edukativnu predstavu, a djeca su s nestrpljenjem očekivala paketiće. Pored ogromnog aplauza, ozarena lica djece najljepša su zahvalnica predstavnicima Konzuma.” – poručila je Merisa Nalić, direktorica vrtića “Dječiji osmijeh” iz Maglaja.
Predstavnici Konzum BiH bili su posebno sretni što su mališanima priredili dan za pamćenje i obradovali ih poklonima povodom bajramskih praznika.

“Dječiji osmijesi i radosna lica za nas su najljepši dar.To su istinske životne vrijednosti koje mi želimo njegovati i promovirati, a Konzumov lanac sreće doprinosi tome.” – istakla je Zvezdana Stojaković, PR menadžerica Konzuma BiH.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno