Košarka

Košarkaši OKK Čelik odigrali pripremnu utakmicu na Bilmištu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Košarkaši OKK Čelik nastavili su sa aktivnostima i pripremi za narednu seniorsku sezonu odigravši pripremnu utakmicu sa ekipom Bosne na legendarnom Bilmištu.

Nakon utakmice dobili smo kratki izvještaj iz kluba OKK Čelik.

-Dragi prijatelji kluba, nastavili smo sa aktivnostima i pripremi naredne seniorske sezone. Naši momci su imali priliku da se okušaju sa A1 seniorskom ekipom KK Bosna. Ovaj ogled na našem legendarnom Bilmištu bio je izvanredna prilika našem stručnom štabu da uradi dodatne provjere mladih igrača ali i igrača koji traže svoje mjesto u rosteru. Utakmica sa jednom od najboljih ekipa, ako ne najboljom ekipom, koja će se takmičili u A1 ligi naredne godine koja je neporažena osigurala učešće u prošloj sezoni. Naši momci, iako u izmijenjenom sastavu, sa okosnicom u mladim igračima su opet pokazali srčanost i igru. Na kraju su ipak očekivano, a prevashodno igrom u posljednjoj dionici gosti odnijeli pobjedu (51:83) mada je rezultat ionako bio u drugom planu. Hvala našim prijateljima iz KK Bosna i radujemo se novoj prilici. Čestitke i našim čeličnim momcima! -, stoji u kratkoj objavi iz OKK Čelik Zenica.

E.Imamović
Foto OKK Čelik



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno