Biznis Politika

Menadžer sajma ZEPS, ministar privrede ZDK i menadžment Ekonomskog fakulteta Zenica održali zajednički sastanak

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U prostorijama Ministarstva za privredu Zeničko-dobojskog kantona održan je radno-konsultativni sastanak Ministra privrede ZDK gospodina Samira Šibonjića i saradnika, menadžera međunarodnog sajma ZEPS gospodina Sanela Ibrića i predstavnika Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Zenici, prof.dr.sci. Ajle Muratović-Dedić, dekanese, doc.dr.sci. Jasmine Džafić, prodekanese za nastavu i studentska pitanja, i prof.dr.sci. Nine Serdarevića, prodekana za naučnoistraživački rad.

Tom prilikom je razmotrena mogućnost involviranja Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Zenici u organizaciji, jednog od značajnijih privrednih dešavanja, međunarodnog sajma ZEPS koji će se sastojati od raznih segmenata što će zasigurno izazvati veliko interesovanje javnosti.

Nadalje, zaključeno je da je međunarodni sajam ZEPS izvrsna prilika povezivanja privrednih subjekata koja će sigurno polučiti razvoju poslovnih kontakata, stoga nudi brojne mogućnosti studentima Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Zenici za učešće, pomoć u realizaciji sajma i direktnu saradnju sa privrednicima izlagačima, ujedno budućim potencijalnim poslodavcima.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno