Politika

Mirzet Skopljak (BHI-KF): Kome dati povjerenje?

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saopćenje za javnost- Mirzet Skopljak (BHI-KF): Kome dati povjerenje?

Obraćam se svima koji prepoznaju ono što sam uradio za dolinu u kojoj je moj rodni kraj Pojske. Ne volim, nisam odgojen da namećem mišljenje bilo kome, ali dužnost mi je da sada, u ovom periodu bunila i smutnje , ukažem na neke jako bitne stvari.

Siguran sam da nema osobe koja nije čula za Pojske, jer smo bili jedna od najaktivnijih mjesnih zajednica u predhodnom periodu. Naš kraj postao je jedan od najpopularnijih mjesta, postali smo primjer kako možemo zajedničkim snagama urediti našu sredinu. Ja sam svaki dan uz vrijedne mještane Pojska, mještane drugih mjesta, gradio i sagradio našu oazu mira, izletište Pojske. Usput, svima kojima sam mogao nešto pomoći, uvijek sam bio tu. A sve su to zaustavljali oni koji vam ovaj mjesec prosipaju priče i obećavaju sve.

Nikako ne razumijem kako vas određene skupine, koji samo lični interes traže , uspiju nagovoriti da na stotine glasova iz naše Kočevske doline odlazi osobama koje se pojave samo u vrijeme izbora. Nije mi jasno, jer ste na izborima prije dvije godine poklonili svoje glasove osobama koji od tada ni marke nisu uložili u naš sliv , čak vas nisu ni posjetili.

Dvije godine se iz kantona još marka nije uložena u Kočevski sliv. A pogledajte kako nam izgleda regionalni put.

Kako možete dati povjerenje onima koji ne žele da ova dolina ima pravog predstavnika??

Vjerujete, oni ne žele da se radi i gradi, oni su interesna skupina koja se skoro 35 godina vuče po listama stranaka da bi došli do fotelje.

Na kraju, kao svršenik Gazi Husrev- begove medrese, kao dokazani borac za sve normalne ljude, pozivam vas da ne dozvolite da vas varaju, zavađaju i koriste za lični interes.

S poštovanjem, Mirzet Skopljak (kandidat BHI-KF za Gradsko vijeće Zenica)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno