Zenica

MIZ Zenica: Darujte djeci svjetlo mekteba – Mekteb 2024/2025.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Medžlis Islamske zajednice Zenica obavještava polaznike mektebske pouke i roditelja da je odlukom Rijaseta Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini a u skladu sa Nastavnim planom i programom mektebske pouke, početak mektebske pouke u novoj 2024/2025. mektebskoj godini u subotu, 07. septembra 2024. godine. Nova mektebska godina će započeti upisom polaznika u mekteb a koje će se obaviti u subotu 07. septembra, u periodu od 10:00 do 12:00 u svim mektebima na području Medžlisa.

Mektebska pouka u 2023/2024. godini izvodit će se i realizirati prema Nastavnom planu i programu mektebske pouke i udžbenicima – Ilmihalima koje su usvojili i odobrili Rijaset i Vijeće muftija Islamske zajednice.

Koristimo priliku da svim polaznicima mekteba, roditeljima, muallimima i muallimama zaželimo sretnu, uspješnu i berićetnu 2024/25. mektebsku i školsku godinu, uz dovu Uzvišenom Allahu: Gospodaru, povećaj znanje našoj djeci, mudrost našim učiteljima a strpljivost u odgajanju našim roditeljima.

Posebne čestitke upućujemo ovogodišnjim prvačićima i njihovim roditeljima, sa željom da zavole mekteb i da mu se svaki dan raduju.

Medžlis Islamske zajednice Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno