Zenica

Moja bolja okolina – konkurs za kreativni izraz

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Moja bolja okolina – konkurs za kreativni izraz – U sklopu realizacije aktivnosti zdravstveno-promotivne kampanje i obilježavanja Svjetskog dana zaštite okoliša, JU Institut za zdravlje i sigurnost hrane Zenica raspisuje

KONKURS
za najbolji kreativni izraz na temu
„ Moja bolja okolina“

Uslovi konkursa:
1. Najbolji kreativni izraz podrazumijeva fotografiju ili crtež rađen u bilo kojoj tehnici na temu konkursa.
2. Na konkurs se mogu prijaviti sve osnovne škole na području Zeničko-dobojskog kantona. Svaka škola može na natječaj poslati maksimalno 10 radova učenika.
3. Radovi se šalju u PDF formatu, na mail adresu [email protected], sa naznakom „za konkurs“. Svaki rad pojedinačno, treba da sadrži slijedeće podatke: ime i prezime učenika-autora, razred i odjeljenje, ime razrednog starješine/nastavnika koordinatora aktivnosti, te kontakt telefon.
4. Radovi se šalju do 23.05.2016. godine
5. Stručni žiri ocjenjivat će radove, te izabrati tri najbolja rada od svih pristiglih radova, za koje će biti obezbijeđene vrijedne nagrade, u ukupnom fondu od 3.000 KM. Nagrade su predviđene za najboljeg učesnika pojedinca, njegovu školu, te njegovo odjeljenje, u iznosu od 1.000 KM.
6. Rezultati konkursa biti će objavljeni na web stranici JU Institut za zdravlje i sigurnost hrane Zenica, gdje će biti i objavljeni najbolji radovi.
O načinu dodjele i preuzimanja nagrada pobjednici će biti naknadno i blagovremeno obaviješteni.

DIREKTOR
Prim.dr Senad Huseinagić



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno