Zabava

“MUST-HAVE” DRUŠTVENE IGRE ZA PLAŽU: Pripremite se za nezaboravne ljetne dane!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pripremite se za nezaboravne ljetne dane!

Tropik Gifts and Games vam donosi TOP 5 društvenih igara koje su “must-have” na plaži ove sezone

1. LOVE LETTERS – svi mladići koji ispunjavaju uvjete nastoje se udvarati princezi Tempest. Nažalost, princeza se zaključala u palatu i morate se osloniti na druge da joj donose vaša romantična pisma. Hoće li vaša prva stići do nje?!
(Broj igrača: 2-6)

2. PAPRENO – strateški veoma jednostavna igra, ali će vam donijeti mnogo smijeha i zabave. Ova brza, kartična igra tjera vas da blefirate i lažete, i da dobro čitate druge igrače koji su prinuđeni da rade isto. Jednostavna pravila i fantastične ilustracije će vas opčiniti i vući da igrate još i još…
(Broj igrača: 2-6)

3. PIEPMATZ – preslatka kartaška igra o pticama pjevicama i njihovoj borbi za prevlast nad hranilicom. A kao da rivalstvo s vrapcima ili zebama nije dovoljno, na hranilici se često pojave vrane i vjeverice da dodatno zakomplikuju stvar!
(Broj igrača: 2-4)

4. SUSHI GO – Dodaj suši! U ovoj brzoj kartaškoj igrici, cilj je zgrabiti najbolju kombinaciju suši jela dok prolaze. Svakako ostavite mjesta za desert ili ćete u suprotnom pojesti svoj rezultat. Sakupite najviše bodova i postanite sushi majstor! (Broj igrača: 2-5)

5. TRAVEL TRIVIA – Spakujte kofere za trivijalnu avanturu koja će vas povesti na put oko svijeta kroz 300 pitanja. Vrhunski izazov za iskusne putnike! (Broj igrača: 2+)

Prodavnica Tropik Gifts and Games nalazi se u Family centru Ekran, više informacija potražite na Instagram i Facebook profilu Tropik d.o.o.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno