Zabava

“MUST-HAVE” KNJIGE ZA PLAŽU: Pripremite se za nezaboravne ljetne dane!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

“MUST-HAVE” KNJIGE ZA PLAŽU: Pripremite se za nezaboravne ljetne dane!

Tropik Gifts and Games vam donosi TOP 5 zabavnih knjiga koje su “must-have” na plaži ove sezone

1. IZ LONDONA S LJUBAVLJU – Romantična, dirljiva priča o porodičnim tajnama, oprostu i pronalsku nove ljubavi. Savršen spoj pronalaženja sebe i svog malog kruga velikih ljudi. Roman koji će vas povesti na put prema iscjeljenju.

2. VILA IZ SNOVA – Britanka Seren Maddison seli se u Portugal, odlučna slijediti svoje snove. Ljepota i duh sunčanog Lisabona odmah je osvoje dok uživa u novom poslu u prestižnoj galeriji.
Umjetnik Reid Henderson život provodi između Londona i Lisabona. Već za vrijeme prvog susreta, Seren i Reid osjete snažnu privlačnost.
Mogu li zajedno uživati u ljetu sreće ili im je sudbina namijenila nešto drugo?

3. LJETO U PROVANSI – Fern i Aiden su sretan bračni par kojem dobitak na lutriji usmjeri živote na neke potpuno neočekivane putove. I to ne zajedničke. Fern na dobitak gleda kao na priliku da otplati hipoteku, ali i da osigura lijepu ušteđevinu. Potpuno drugačijeg mišljenja je Aiden koji želi putovati svijetom i razvijati svoj avanturistički duh.

4. DINA – Prva knjiga najslavnije sage naučne fantastike svih vremena. Kozmička epopeja o dobru i zlu, puna pustolovina, izdaja, misticizma, ekologije i političkih intriga, od feudalnog društva iz daleke budućnosti do ideje o uzgoju čovjeka nadnaravnih, gotovo božanskih moći. Dina je piscu Franku Herbertu donijela nagrade Nebula i Hugo.

5. BILO JEDNOM U HOLLYWOODU – Dugo iščekivano prvo prozno djelo Quentina Tarantina!
Urnebesno zabavan, brutalan i povremeno šokantan roman temeljen na njegovom Oscarom nagrađenom filmu. Samo ćemo reći: HOLLYWOOD 1969 – šteta što niste bili ondje.

Knjige potražite u prodavnici Tropik Gifts and Games koja se nalazi u Family centru Ekran.

Više informacija potražite na Instagram i Facebook profilu Tropik d.o.o.

Za ljeto koje ćete pamtiti!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno