Politika

Na nekoliko biračkih mjesta u Gradu Zenica nestalo struje nakon što su okončani izbori

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Policijska stanica Crkvice u Zenici zaprimila je prijave da je na pet biračkih mjesta u nadležnosti te stanice nestalo struje nakon što su okončani izbori – potvrdila je Feni šefica Odsjeka za odnose sa javnošću, analitku i planiranje Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Aldina Alić.

Ona je istakla kako je izborni proces na području tog kantona protekao bez posebnih problema, a predsjednik Gradske izborne komisije Grada Zenica Muamer Kovač potvrdio je da je obavijestio policiju o nestanku struje.

– Zvali su sa biračkih mjesta u Raspotočju, Klopču, Perinom Hanu, Mošćanici, Sebujama…Rekao sam članovima biračkih odbora da ne napuštaju biračka mjesta, a načelnika policije zamolio sam da pojača obezbjeđenje – kazao je Kovač.

On napominje kako su četiri mobilna tima dostavila izborne listiće, da upravo unose podatke sa biračkog mjesta za glasanje u odsustvu, dok tek očekuju izborni materijal sa 143 redovna biračka mjesta.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno