Odbojka

NAJAVA: “BLOCK OUT Volleyball Zenica 2024” u Prvoj gimnaziji

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Organizacioni odbor “BLOCK OUT VOLLEYBALL ZENICA 2024” sa velikim zadovoljstvom vam predstavlja projekat koji ima jedinstvenu notu okupljanja mladih odbojkašica BiH.

Cilj projekta je promocija dvoranske odbojke u BiH gde će na ovom velikom projektu učestvovati 100 odbojkašica širom BiH, te na ovaj način dati podršku našim odbojkašicama da pokažu svoje znanje, ali i promociju svega što je u trendu i što je dio novog modernog načina igranja odbojke u svjetu.

Kako bi sve izgledalo savršeno na velikom 5. po redu Festivalu dvoranske odbojke „BLOCK OUT VOLLEYBALL ZENICA 2024“ koji će se održati u prekrasnoj sportskoj dvorani Prve Gimnazije Zenica.

Teren sa najmodernijim odbojkaškim elementima te velikim reklamnim panoima i savremenim ozvučenjem sastavni su dio ovog velikog projekta.

Termin održavanja: 15. septembar 2024. godine, od 10 do 20 h.

Block Out Voleyball Zenica 2024 je kompletan sportsko-zabavni spektakl.

Vrhunski mečevi, sasvim posebno navijanje jer sve je toliko blizu da gledatelji imaju osjećaj direktnog sudjelovanja, odlična organizacija, zagarantiran užitak u sportu i odlična zabava, rekao nam je Haris Hasanica predsjednik Organizacionog odbora BVZ i predsjednik OK Block Out.

OK BLOCK OUT ZENICA



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno