Rekreacija

NAJAVA: Memorijalni malonogometni “Šehidski turnir Mošćanica 2024.”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NAJAVA: Memorijalni nogometni “Šehidski turnir” Mošćanica 2024.- U organizaciji Udružanja građana “Kameni dom” na Mošćanici će 11. augusta biti održan turnir u čast poginulih boraca šehida u odbrambeno-oslobodilačkom ratu u Bosni i Hercegovini.

Ukupni nagradni fond za prve četiri ekipe na turniru je 2.500 KM, a predviđene su i nagrade za najboljeg igrača, golmana i strijelca.

UG “Kameni dom” Mošćanica i ove godine organizuje memorijalni malonogometni turnir koji njeguje tradiciju sjećanja na šehide Mošćanice.
Datum: 11.08.2024. (nedjelja),
Mjesto održavanja: sportsko igralište na Mošćanici,
Početak turnira: 10:30.
Welcome to Camp Mo.
I ove godine imamo veći broj prijatelja i donatora memorijalnog malonogometnog turnira „Šehidski turnir Mošćanica 2024“ koji su do sada svojim finansijskim sredstvima pomogli u organizaciji ovogodišnjeg turnira, objavili su organizatori, uz aktuelni spisak onih koji su im pomogli . To su: Ured premijera ZDK, dr. Nezira Pivića, Ured predsjedavajućeg Skupštine ZDK, Ćazima Huskića, Firma EDY BAU, Kamenorezac Porča, Krivić Almedin, Škaljo Namir, Škaljo Nezir, Šehić Elvis, Selimspahić Nerko, Selimspahić Emir, Škaljo Sabahudin Budo, Kenan Karić KENEX, Camelija osiguranje. Naknadno ćemo objaviti i sve nove, ali i ponoviti dosadašnje donatore, naveli su.
Svi ste dobrodošli.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno