Zenica

Najava tango večeri u Hotelu Internacional: Milonga u petak 13.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ljubitelji plesa i zaljubljenici u eleganciju i gracioznost tango pokreta, zabilježite datum – u petak, 13. septembra, s početkom u 20:30, plesni studio Silver Moon iz Zenice organizuje još jednu nezaboravnu milongu u predivnom ambijentu Hotela Internacional u Zenici. Ulaz je besplatan, što je sjajna prilika za sve one koji žele uživati u čarima ovog plesa, bez obzira na nivo iskustva.

Tango, kao ples strasti i suptilnosti, donosi posebnu energiju na plesni podij, a ovakvi događaji postali su važan dio kulturne ponude grada Zenice. Upravo kroz ovakve večeri Silver Moon nastoji oživjeti duh plesne kulture koji je nekada bio ključni element društvenog života u Zenici. Hotel Internacional, sa svojom bogatom tradicijom, pruža savršeno okruženje za ovakva okupljanja, spajajući staro i novo, prošlost i sadašnjost.

Nekada je Zenica bila poznata po plesnim večerima koje su okupljale različite generacije i slojeve društva. U vremenima kada je ples bio neizostavni dio društvenih događaja, hoteli poput Internacionala bili su centralna tačka za društvene susrete. Danas, Silver Moon Dance Studio pokušava vratiti taj sjaj organizacijom milongi koje omogućavaju ne samo plesanje, već i povezivanje ljubitelja tango kulture.

Očekuje se prisustvo lokalnih i regionalnih plesača, ali i onih koji su tek na početku svog plesnog putovanja. Bilo da ste iskusni tanguero ili samo želite osjetiti čaroliju prvih tango koraka, ovo je događaj koji ne biste trebali propustiti.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno