Zenica

NAJAVA: Trivia Night ovog petka u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U petak 18.11.2022. godine u Zenici se održava kviz općeg znanja. Kviz je vrsta društvene igre zasnovana na ispitivanju znanja i vještina iz različitih područja, a ovoga puta garantuje i dobru zabavu kao i nagrade.

Bit će održan u Udruženju “Naša djeca” Zenica (Maršala Tita br.22) sa početkom u 18:30 h. Dobrodošli su svi mladi stariji od 13 godina.

Sadržaj ovog kviza su popularne teme među mladima na kojima je naš klub Operacija Korekcija ranije radio i pokušao skrenuti pažnju na njih. Smatrali smo da ove zanimljive teme koje smo pripremili zaslužuju više društvene svijesti.

Da biste prisustvovali potrebno je da se prijavite zajedno sa svojim timom koji se sastoji od 3 člana, a naša ekipa je pripremila prigodne nagrade za pobjednike!

Za više informacija možete nas kontaktirati putem društvenih mreža Facebook i Instragram.

Možete se prijaviti na linku za Google form prijave, kojeg ćete naći na kraju članka.

Link za prijave: ovdje (hyperlink:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfWNi-DRFnmv24ytRlQTd0UUGlDxd3MHf4yjCjsWyI1BmQP8w/viewform?fbclid=IwAR0CU_4hP4yW5c4ElLSL8hvttbOWxrL5BB7XOa98zZX9KVK5keFsdAN94H4)

 

Autorica teksta: Sarah Huseinović
Dizajn: Iman Gunjević



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno