Rekreacija

NAJAVA: Zenička biciklijada

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Biciklistički Klub “Rotacija – SPIN” i “Ze MTB” u sklopu manifestacije “Dani zeničkog sporta” organizuju biciklijadu ulicama naše Zenice, koja će ujedno biti druženje za sve ljubitelje biciklizma.

Start/cilj ali i centralni dio biciklijade će biti na Kamberovića polju (veliki parking), dana 08.09.2024. godine (nedjelja) sa startom biciklijade od 14:00 sati, ali zbog preuzimanja startnih brojeva, odnosno prijava, organizator predlaže da dođete ranije.

Ukoliko želite biti rame uz rame sa najboljim biciklistom naše države, Karić Vedadom ali i ostalim članovima najjačeg kluba u državi, ovo je jedinstvena prilika za to.

Za najsretnije učesnike biciklijade, organizator je osigurao prigodne nagrade koje će biti podijeljene na bazi tombole, dakle biciklijada nije takmičarskog karaktera i na istoj mogu učestvovati kako djeca, tako i odrasli.

Biciklijada će biti osigurana od strane pripadnika MUP-a, a isti će Vas pratiti sa policijskim vozilom/motorom.

Na vama je da dođete i da ne brinete o težini staze jer je ista laka za sve uzraste, a rutu biciklijade možete vidjeti ovdje:

https://www.relive.cc/view/veqzQoQwy76

Radi olakšanja i same pripreme, organizator vas moli da prijave izvršite na linku:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScyE7SFqashJOIU_Ui_-1UcWvNNqHmhntqNhHLMPMPoxJUm9g/viewform?usp=sf_link



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno