Biznis

Neka ljetna avantura počne: Deset uzbudljivih filmova u EON Video klubu koje morate pogledati tokom odmora

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Počela je dugo iščekivana sezona ljetnih godišnjih odmora. Vrijeme je za opuštanje i stvaranje nezaboravnih uspomena. Bez obzira planirate li uzbudljivo putovanje na neku novu destinaciju ili ćete dane godišnjeg odmora provesti na obližnjoj planini, jezeru, rijeci ili jednostavno kod kuće, postoji još jedan način da se upustite u nevjerovatne pustolovine baš ovog ljeta. EON Video klub, najveća platforma videa na zahtjev u Bosni i Hercegovini, sa više od 25.000 filmova, serija i dokumentaraca, nudi bogat izbor avanturističkih filmova koji će vam omogućiti da zakoračite u nepoznato, otkrijete nove svjetove i doživite uzbuđenje kakvo mogu pružiti samo filmovi.

Smjestite se udobno, pokrenite svoj EON Video klub i krenite na epska putovanja egzotičnim predjelima, opasne misije i potrage za blagom, pratite borbu za preživljavanje u surovim uvjetima dok napetost i uzbuđenje rastu iz scene u scenu. Ukoliko vas je neka scena posebno dojmila, pronađite je i iznova pogledajte uz opciju Scene previews. Uživajte u dinamičnim pričama, upečatljivim likovima i spektakularnim prizorima koji su osvojili srca gledatelja širom svijeta. Pauzirajte i nastavite gledati sdržaj tamo gdje ste stali.

Ukoliko nemate ili ne želite pristup internetu tokom odmora, tu je opcija Download uz koju sve sadržaje EON Video kluba možete preuzeti online i gledati offline na mobitelu ili tabletu gdje god poželite. Bez obzira kako i gdje provodite odmor, avanturistički filmovi unijet će dodatno uzbuđenje u vaše slobodne dane i inspirisati vas za vlastite životne pustolovine.

Osim izdvojenih naslova u nastavku, pretražite i druge sadržaje putem modernog, inovativnog interfejsa i uživajte u ljetu uz beskrajnu zabavu koju donosi EON Video klub. Neka avantura počne!

Povratnik

Inspirisan istinitim događajima, Povratnik je intrigantno flmsko iskustvo koje prikazuje epsku pustolovinu za preživljavanjem jednog čovjeka i izvanrednu moć ljudskog duha. U ekspediciji neucrtanom američkom divljinom legendarnog istraživača Hugha Glassa brutalno napadne medvjed, a članovi njegovog lovačkog tima ostave ga misleći da je mrtav. Kako bi preživio Glass doživi i nezamislivu tugu i izdaju svog pouzdanika Johna Fitzgeralda. Vođen čistom voljom i ljubavlju prema svojoj porodici, Glass se mora snaći po opakoj zimi u nemornoj potrazi za životom i pronalaskom iskupljenja.

Misija

Jezuitski svećenik Gabriel poslan je u brazilsku prašumu kako bi izgradio misiju među indijancima Guarani. Gabriel upoznaje Mendozu, španjolskog plemića koji je u Brazilu postao lovac na robove i ubica, dok ga ubistvo vlastitog brata nije navelo na preobraćenje i pokoru. Nakon što Španjolska proda koloniju Portugalu, Gabriel i Mendoza moraju zajedno odbraniti misiju od agresora.

Konj zvani Silverstar

Šesnaestogodišnja Esmee obožava konje. Baka kod koje živi je protiv jahanja. Esmee pronalazi mladog konja Silverstara kad on pobjegne od požara u konjušnici i između njih dvoje razvija se snažna povezanost. Nakon požara u konjušnici, trgovkinja konjima nudi pomoć, no može li joj se vjerovati? A koje planove ima za Silverstara, čiji je otac poznati konj za preponsko jahanje Whitestar? Esmee otkriva da se događa nešto čudno, no niko je neće slušati. Kako bi spasila Silverstara, ne vidi drugu mogućnost osim bijega s konjem.

Inferno

U srcu Italije istaknuti profesor simbologije s Harvarda, Robert Langodon, uvučen je u zastrašujući svijet zasnovan na jednom od najtrajnijih i najmisterioznijih književnih remek-djela u historiji, Danteovom Paklu. Nakon buđenja u bolničkom krevetu u Firenci, bez sjećanja na to šta se dogodilo u posljednjih nekoliko dana, Robert Langdon se iznenada nađe na meti ubice. Uz pomoć doktorice Sienne Brooks i vlastitog znanja o simbolizmu, Langdon će pokušati pobjeći, ali i riješiti najintrigantniju zagonetku s kojom se susreo.

Amundsen

Ovo je priča o uzbudljivom životu norveškog istraživača Roalda Amundsena, prvog čovjeka koji je došao na Južni pol. Njegov životni san i želja da ode u neotkrivena polarna prostranstva, odvela su ga prvo na Sjeverni pol, gdje je dobro upoznao život Eskima. Proučavajući tehniku preživljavanja u surovim oblastima Arktika, putujući po snijegu i ledu, Amundsen je stekao neprocjenjivo iskustvo koje mu je pomoglo da, kasnije, 1911. godine bude prvi čovjek koji je ikad zakoračio na Južni pol. Radnja filma prati ne samo Amundsenovu ekspediciju, već i njegovo emotivno putovanje i lomove, odnos s porodicom, a posebno sukob sa bratom Leonom, koji je organizovao finansiranje njegovih poduhvata.

Nerve

Film snimljen prema knjizi Jeanne Ryan. Usudi se zaigrati! Marljiva srednjoškolka, Vee Delmonico, živi prema pravilima i rijetko se usudi napraviti nešto što nije planirala ili smatra neprihvatljivim. Pod pritiskom prijatelja započne igrati online igricu Nerve. Odluči se prijaviti za samo jedan izazov koji se čini kao bezopasna zabava. No, kada je adrenalin i takmičarski duh povuku dublje, igra postaje sve opasnija, vodeći je do velikog finala koje će odrediti cijelu njenu budućnost.

Lov na Marsupilamija

Kad reporter Dan Geraldo (Alain Chabat) dođe u Palombiju u lov na vijest, nije ni očekivao da će imati neočekivano otkriće… Sa svojim dosjetljivim mjesnim vodičem Pablitom (Jamel Debbouze), Dan doživljava iznenađenje za iznenađenjem u toku ove uzbudljive pustolovine koja mu pruža mogućnost da svijetu donese spektakularne vijesti: Marsupilami, mitska i nestašna životinja, doista postoji! I vi ćete povjerovati u dlakave repove!

Zakopani snovi

Inspirisan istinitim događajima, film prati Phila Kaufmana koji se maksimalno trudi dati pokojnom prijatelju, country muzičaru Gramu Parsonsu, posljednji ispraćaj kakav zaslužuje. Gram Parsons umro je u 26. godini, od prevelike doze droge i alkohola. Phil želi ispuniti obećanja koje su dali jedan drugom, da će onaj koji ostane živ onog koji prvi umre spaliti na lokaciji Joshua Tree u pustinjskom području Kalifornije. Uz pomoć prijatelja Larryja Phil ukrade kovčeg s Parsonsovim tijelom, a za njim i Larryjem u potjeru kreću Parsonsova djevojka Barbara i otac koji za sina želi uobičajenu sahranu. Film sadrži izvrstan soundtrack s pjesmama Grama Parsonsa, Emmylou Harris, Brucea Springsteena i drugih autora i izvođača.

Hodajući kaos

U ne tako dalekoj budućnosti, Todd Hewitt otkriva Violu, tajanstvenu djevojku koja se srušila na njegov planet, na kojem su sve žene nestale, a muškarce muči “Buka” – sila koja stavlja na vidjelo sve njihove misli. U ovom opasnom krajoliku, Violin život je ugrožen – i dok se Todd zavjetuje da će je štititi, morat će otkriti vlastitu unutarnju moć i otkriti tamne tajne planeta.

Pakao pod morem 2

Četiri tinejdžerke koje obožavaju ronjenje od lokalnog vodiča saznaju za postojanje podvodnog grada, te koriste priliku da otkriju svoju Atlantidu ispod tirkiznih valova. Njihov se nalet uzbuđenja ubrzo pretvara u užas, kada otkriju da su potopljene ruševine lovište smrtonosnih velikih bijelih morskih pasa. S obzirom da njihova opskrba zrakom neprestano pada, prijateljice moraju roniti podvodnim labirintom klaustrofobičnih špilja i jezivih tunela u potrazi za izlazom iz ovog vodenog pakla.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno