Nogomet

Nenad Rašević: Čelik je klub koji uvijek pobjeđuje i koji mora da razmišlja da svaku utakmicu ide na pobjedu i gol više

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nenad Rašević koji je stigao prošle sedmice u Čelik kao pojačanje, govorio je za našu klupsku stranicu.

Rašević je u prošloj sezoni igrao za Goražde gdje je u 12 utakmica upisao dva gola i jednu asistenciju.

„Očekivanja od sezone su uvijek velika. Čelik je klub koji uvijek pobjeđuje i koji mora da razmišlja da svaku utakmicu ide na pobjedu i gol više. Treniramo vrijedno, a trener je nametnuo žestok ritam od samog starta jer svi znamo šta nas očekuje i znamo da neće biti lako. Moramo da se pripremimo što bolje za izazove koji su pred nama. Mislim da imamo odlične uslove za rad, možda čak i najbolje u ligi. Ekipa i ljudi u klubu su me prihvatili na najbolji način, a primijetio sam da u klubu vlada jedna porodična atmosfera. Zahvaljujem se Upravi i stručnom štabu na ukazanom povjerenju. Imat ću tu čast i privilegiju da nosim dres jednog od najvećih klubova bivše Jugoslavije, a za mene i najvećeg kluba u BiH, koji ima armiju navijača na kojoj mogu da pozavide mnogi drugi klubovi. Ta žar i strast sa kojom oni bodre ovaj klub je jedan ozbiljan fanatizam i to mi se jako dopada. Ovim putem bih želio i da ih pozovem da budu uz nas svaku utakmicu, da nam pruže podršku, a mi ćemo im se odužiti davanjem 100% svojih mogućnosti i ostavit ćemo srce na terenu.“, poručio je Nenad Rašević, ovogodišnje pojačanje Čelika.

Nogometni klub Čelik će u subotu odigrati prvu prijateljsku utakmicu na stadionu Bilino polje, a protivnik je ekipa Stupčanice.

Utakmica će se odigrati sa početkom od 18:30 sati. Zapadna tribina će biti otvorena za sve posjetioce, a cijena ulaznice iznosi 5,00KM. Ulaznice možete kupiti u ugostiteljskim objektima Šibica i Avanti te na centralnom ulazu zapadne tribine.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno