Politika

NES Zenica: Jasmin Šarić izabran za predsjednika, imenovani i potpredsjednici, članovi gradskog odbora, predsjednici asocijacija…

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gradska organizacija Narodnog Evropskog Saveza Zenica sinoć je organizovala svečani i radni dio Skupštine ove organizacije na kojem su imenovani organi stranke.

Za goste iz cijele BiH, kao i simpatizere i članove iz Zenice, organizovano je prigodno druženje.

Za predsjednika gradskog odbora NES Zenica izabran je Jasmin Šarić, dok su za potpredsjednike imenovani Suada Talić, Anita Palalić i Albin Dervišić.

Za sekretara GO NES Zenica izabran je Nusret Hadžikadunić, dok je predsjednica Asocijacije žena NES Zenica Benjamina Šaranović.

Predsjednica Asocijacije mladih NES Zenica je Tyra Šarić, dok je predsjednik asocijacije za dijasporu Zahid Hurtić.

Također, izabrani su i članovi gradskog odbora: Adis Delić, Amel Zukić, Elvedina Omerčević, Sara Kapetanović, Emir Ramić, Vahid Hurtić i Adnan Šarić.

Samoj svečanosti su prisustvovali i Fahir Solo, predsjednik Kantonalnog odbora NES ZDK, kao i osnivač i predsjednik stranke Nermin Ogrešević, gradonačelnik Cazina.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno