Oglasi

NEW TREND: Zapošljavamo Marketing Asistenta

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Agencija New Trend d.o.o., koja se bavi digitalni marketingom sa posebnim fokusom na video produkciju, proširuje svoj tim! U potrazi smo za dinamičnom i ambicioznom osobom koja će se pridružiti našem timu na poziciji Marketing Asistent.

Kvalifikacije:

• Završena srednja stručna sprema (SSS) ili visoka stručna sprema (VSS)

• Poželjno je radno iskustvo u oblasti marketinga, ali nije uslov

• Poznavanje rada na računaru i osnovnih alata za digitalni marketing

O agenciji New Trend:

New Trend d.o.o. je agencija specijalizovana za digitalni marketing i video produkciju. Naša misija je pružiti klijentima najkvalitetnija rešenja u oblasti online marketinga, s posebnim naglaskom na kreiranje i produkciju video sadržaja koji će njihov brend izdvojiti na tržištu.

Idealni kandidat:

• Ima iskustvo u marketingu ili pokazuje spremnost i volju za učenjem novih vještina

• Moguće je da se prijave i studenti koji su zainteresovani za sticanje praktičnog iskustva u radu sa stručnjacima iz oblasti digitalnog marketinga

• Radno vrijeme je fleksibilno, uz mogućnost rada na 4 sata dnevno za studente.

Zašto se pridružiti našem timu?

New Trend d.o.o. nudi dinamično i podsticajno radno okruženje u kojem ćete imati priliku da učite od najboljih i doprinesete inovativnim projektima. Naš tim je posvećen ne samo profesionalnom, već i ličnom razvoju svakog člana. Ukoliko ste kreativni, proaktivni i spremni za nove izazove, ovo je prava prilika za vas.

Prijavite se!

Pozivamo sve zainteresovane kandidate da pošalju svoje prijave na našu email adresu [email protected] ili nas kontaktiraju putem telefona na broj +387 62 491 717.

New Trend d.o.o.

Poslovna Zona 1

Zenica

Ne propustite priliku da postanete dio našeg tima i doprinesete uspjehu naše agencije svojim znanjem i idejama. Prijavite se odmah i započnite svoju karijeru u svetu digitalnog marketinga sa New Trend d.o.o.!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno