Nogomet

NGG Za Čelik: drugi sastanak Radne grupe

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Večeras je u prostorijama kluba NK Čelik održan i drugi sastanak Radne grupe na kojem su učestvovali predstavnici NGG “Za Čelik” i UG “Robijaši 1988”. Sastanku je prisustvovalo šest od sedam članova Radne grupe.
Sastanku je također prisustvovalo i pet dodatnih članova NGG “Za Čelik” u ulozi gostiju koji su članovima Radne grupe pojašnjavali detalje puta oporavka kluba i odgovarali na njihova pitanja glede ovog članskog modela i njegovih ekonomsko-organizacijskih implikacija. Sastanak je protekao u konstruktivnom dijalogu za dobrobit kluba što su ostali članovi Radne grupe pozitivno ocijenili.
Glavni zaključak ovog sastanka je da će Radna grupa definitivno podržati novi statut po članskom modelu koji predlažu NGG “Za Čelik” i UG “Robijaši 1988” te će svoje preporuke i zvanični tekst uputiti na očitovanje Skupštini NK Čelik Zenica. Na narednom sastanku, diskutovat će se o eventualnim izmjenama i dopunama trenutnog teksta no suština članskog modela se neće mijenjati. Kada se usaglasi konačni tekst, isti će zvaničnom procedurom biti upućen Skupštini kluba na očitovanje.
Naredni sastanak Radne grupe je zakazan za četvrtak.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno