Nogomet

NK Čelik: Nova akcija naših navijača, budi i tio dio priče!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NK Čelik: Nova akcija naših navijača, budi i tio dio priče!- Poštovani navijači i simpatizeri NK Čelik Zenica,

Uvijek se radujemo vidjeti da postoje određene inicijative među zaljubljenicima u naš klub za njegov interes, jer i mi smo preuzeli odgovornost u strukturama kluba, prije svega, zbog ljubavi za grb i crno-crvenu boju. Naša je ogromna želja da svi zajedno dignemo klub iz pepela i ispunimo viziju da Čelik u budućnosti bude dostojan reprezent grada Zenice, a kakvu i njegova tradicija sigurno zaslužuje. Svjesni smo toga da svi sanjamo sretno Bilino polje i da postoji doza nestrpljenja, ali i dalje moramo biti strpljivi kako bismo zajedno ostvarili ciljeve kluba.

U strukturama kluba svi se maksimalno trudimo da klub svakoga dana napreduje bez obzira na sve otežavajuće okolnosti, te naravno da dodatni motiv i snagu crpimo iz svakog djela vjernih navijača i simpatizera za svoj klub, jer je najljepši osjećaj kad se nešto čini od srca. Ta energija putem individualnih i zajedničkih djela je izvor snage za naš rad i mora biti mjerodavan pokazatelj koliko naš Čelik zaista vrijedi.

Proces koji podrazumijeva ozdravljenje kluba je dugotrajan i mukotrpan, ali svi zajedno moramo proći kroz sve te probleme koji prate klub više od dvije decenije i riješiti ih kako nas više ne bi sputavali na putu do svih ciljeva koji dolikuju renomeu kluba. Možda je sudbina htjela da se klub nekoliko decenija pati s problemima, ali želimo vjerovati da se sve dešava s razlogom kako bi u budućnosti zdravim putem izgradio uspjehe na duže staze, a s tim i utjecao na sretnije vrijeme za naš grad. Lijepa atmosfera u gradu i osmjesi na licima građanki i građana Zenice je najveći motiv da ova lijepa priča uspije.

Sasvim normalno je da postoje i određene oscilacije u podršci kada se jasno osjeti zasićenost i umor uzrokaovan svakodnevnim problemima s kojima se klub suočava. Međutim, ne postoji druga opcija nego se nastaviti boriti i uspjeti! Odustati od takve ideje i onoga što klub predstavlja bi bila kapitulacija u dugogodišnjoj borbi za zdrav klub. Naš način razmišljanja stremi velikim pobjedama, koje mogu biti samo rezultat predanog rada i podrške zajednice svom klubu, pa kako od navijača i simpatizera tako i do privrednika i institucija. Mjerilo će biti da ćemo imati klub kakav svi zajedno zaslužimo.

Iznimno cijenimo svaki doprinos naše zajednice i svakog od vas, jer nam je želja da stvorimo takvu porodičnu atmosferu da svi djelujemo za svoj klub i da budemo svi kao jedan! Svaka kupovina karte za utakmicu kluba znači i lični doprinos klubu, svaki novi član kluba predstavlja kamen u izgradnji Bilinog polja kao tvrđave sa jakim bedemima, svaki učesnik programa i svaki sponzor diže rad kluba na viši nivo, svako djelo daje dobar primjer i gradi mentalitet davanja za klub koji je od presudnog značaja za lijepu budućnost kluba.

Ovih dana možemo svjedočiti da su navijači i simpatizeri u virtuelnoj zajednici spontano pokrenuli akciju ličnog izdvajanja sredstava u iznosu od 1.000 KM, koju ćemo u ovom trenutku nazvati “Hiljadarka za Čelik”, a kako bi klubu pomogli da se lakše nosi u situaciji kad želi sanirati svoje probleme i vratiti dugovanja, koja ga opterećuju, dok mu karike iz državnog sistema otežavaju tekuće poslovanje.

Međutim, naša misija ostaje zdrav i uspješan Čelik, te ćemo sigurno gledati da još jače djelujemo ka tom višem cilju. I blizu smo da to ostvarimo, ali i daleko. Uspjeh zavisi od svih nas zajedno, a opet sve počinje od navijača i simpatizera, jer se na djela onih koji iskreno vole klub sve dodatno multiplicira. Stoga, u slučaju da se neko želi i dalje priključiti navedenoj akciji, sredstva kao donaciju može uplatiti pravnom licu koje zastupa klub u svim pravnim aktivnostima, a na bankovni račun:

Advokatsko društvo Hadžimahmutović d.o.o. Zenica

Branilaca Bosne 14, Zenica, Bosna i Hercegovina

Transakcijski račun: 1344 8110 0332 8551

ASA banka d.d. Sarajevo

Svrha uplate: Donacija “Hiljadarka za Čelik”

 

Za uplate iz inostranstva:

IBAN: BA39 1346 0912 0004 7397

BIC/SWIFT: IKBZBA2X / IKBZBA2XXXX

Korespodentna banka za uplate u EUR i USD:

  • Erste Groub Bank AG, Wien, Austria – GIBAATWG

 

Uplate također možete vršiti online preko naših donatorskih kupona (KLIKNI OVDJE)

Naravno, ovo činimo na insistiranje naših navijača i simpatizera da se lakše kanališe doprinos svih onih koji mogu i žele pomoći na ovaj način. U slučaju da niste u mogućnosti uzeti učešće u ovoj akciji, a želite svakako pomoći svom klubu onda to možete nastaviti činiti putem kupovine kupona, koji će i dalje biti aktuelni, a u onoj mjeri kako odgovara isključivo vašim mogućnostima. Svako djelo nosi posebnu vrijednost, te neka svako od nas bude zadovoljan svojim konkretnim djelima za svoj voljeni klub. Nek se naš ponos snažno budi kad svi zajedno djelujemo za svoj voljeni klub!

Samo Čelik!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno