Nogomet

NK Čelik o svojim navijačima: Lekcija vjernosti

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ekipa NK Čelik je jedna od ekipa koja se uprkos turbulentnim posljednjim godinama može pohvaliti velikim brojem vjernih navijača, popularnim Robijašima.

Uprkos činjenici da su morali žargonski rečeno krenuti od nule odnosno kantonalnog takmičenja, navijači Čelika su vjerno pratili svoju ekipu na gostovanjima u Varešu, Makljenovcu i ostalim mjestima u kojima je Čelik gostovao u svojim utakmicama Kantonalne lige.

Pratili su Robijaši svoj klub i u Drugoj ligi, a prate ga i danas kada Čelik igra Prvu ligu Federacije Bosne i Hercegovine.

Upravo je u okviru Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine Čelik u 26. kolu gostovao na Tušnju u duelu sa trenutno prvoplasiranom ekipom FK Sloboda. Popularni Robijaši su i na ovom gostovanju pružili sjajnu podršku svojim igračima koji su nakon posljednjeg sudijskog zvižduka ostali neporaženi, a meč je završen rezultatom 0:0.

Fotografiju sa mnogobrojnim Robijašima ‘u zanosu’ objavljena je i na zvaničnom profilu zeničkog kluba uz kratak opis koji mnogo govori: “Lekcija vjernosti!”

Čelik je nakon remija u Tuzli osmoplasirana ekipa tabele Prve lige FBiH.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno