Nogomet

NK Čelik: Obnavljamo akciju Čelični zid!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nogometni klub Čelik obavještava sve navijače da obnavljamo akciju pod nazivom “Čelični zid”.

Ova akcija pokrenuta je s ciljem pravljenja dodatnog iskoraka u procesu stabilizacije kluba, te na ovaj način želimo pokazati mali dio ogromnog potencijala kojeg klub nosi.

Kreativnu akciju smo pokrenuli kako bismo dodatno ojačali vezu između kluba i svih onih koji žele učestvovati u njegovom oporavku, a u prvom krugu učešća koji je trajao dvije godine učestvovalo je 248 donatora koji su podržali NK Čelik sa po 100,00 KM, a klub im se zahvalio putem pločice na Čeličnom zidu.

Akcija “Čelični zid” simbolizira i neraskidivu vezu između Čelika i njegovih navijača i simpatizera koji svojim konkretnim djelima doprinose spasu i oporavku zeničkog simbola.

Obzirom na troškove ulaganja u staklenu postavku, cijena jedne pločice za sve one koji su već učestvovali u akciji je 100,00KM, s tim što su učešće dužni obnoviti u roku od dva mjeseca od početka novog kruga, tj. do 30.08.2024., dok će cijena za sve nove učesnike iznositi 120,00KM.

Uplate je moguće izvršiti svaki radni dan od 8 do 16 sati u prostorijama kluba ili putem online obrasca koji ćemo objaviti u narednim danima.

Dokaži svoju ljubav prema klubu, Čelični zid za Čelikovu vječnosti! ⚫️



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno