Zenica

OBAVIJEST o izmjeni režima saobraćaja zbog radova na regionalnoj cesti Čajdraš-Ovnak (lokalitet Pojske-Šušanj)

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

OBAVIJEST o izmjeni režima saobraćaja za vrijeme izvođenja radova na sanaciji dionice regionalne ceste R413a Čajdraš-Ovnak-granica kantona (lokalitet Pojske-Šušanj)

Izvođač radova P.D.”Komgrad-Ze” obavještava javnost i sve učesnike u saobraćaju da će zbog izvođenja radova na sanaciji dionice regionalne ceste R413a Čajdraš-Ovnak-granica kantona na osnovu rješenja broj 12-23-15047-1-1/24 izdatog od strane Ministarstva za prostorno uređenje promet i komunikacije i zaštitu okoline, doći do izmjene režima na lokalitetu Pojske-Šušanj u periodu od 18.10.2024. godine (petak) do 19.10.2024. godine (subota) u vremenu od 07:00 do 17:00 sati .

Saobraćaj će se odvijati jednom saobraćajnom trakom uz naizmjenično kretanje vozila. Izmjena saobraćaja će biti adekvatno obilježena odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom.

Mole se mještani za razumijevanje i apelujemo na učesnike u saobraćaju da maksimalno poštuju privremenu gradilišnu signalizaciju.
S poštovanjem uz lijep pozdrav !



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno