Odbojka

Odbojkaši Čelik-Volley doživjeli tijesan poraz od OK Gradine na Bilmištu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Uokviru drugog kola Superlige Federacije Bosne i Hercegovine za odbojkaše u dvorani Bilmište u Zenici,  sinoć su igrali domaći Odbojkaški klub Čelik-Volley Zenica i gostujuća ekipa iz Srebrenika – Odbojkaški klub Gradina Tempoplast. Utakmica je odigrana od 18 sati u prisustvu zavidnog broja gledalaca.

Ovaj meč je ujedno i prva domaća seniorska utakmica u tekućoj sezoni za zeničku ekipu, predstavljala je izvanrednu priliku za zeničku publiku da pruži podršku svojim odbojkašima.

Nakon sigurne gostujuće pobjede u 1.kolu u Bihaću, OK Čelik-Volley Zenica, sa svojom mladom i perspektivnom ekipom, ušao je u ovaj susret s velikim optimizmom.

Ipak, pobjedu u ovom derbi meču odnijeli su gosti iz Srebrenika tijesnim rezultatom od 2:3.

Povodom ove utakmice na oficijelnoj facebook stranici OK Čelik-Volley su objavili:

-Odigrali smo 2. kolo Superlige FBiH u sportskoj dvorani Bilimišće, gdje smo odmjerili snage sa gostima iz Srebrenika, koji su odnijeli tijesnu pobjedu rezultatom 2:3.

Mnogobrojna publika u dvorani mogla je uživati u odbojkaškim potezima, a obe ekipe pokazale su veliku želju za pobjednom.

Naši mladi igrači  pokazali su talent i borbenost, ali na kraju nakon 2 sata i 30 minuta i nekoliko preokreta slavila je prisebnija ekipa OK Gradina-Tempoplast, na čemu čestitamo gostima.

Hvala publici sto su došli da isprate našu prvu domaću utakmicu u okviru Superlige FBiH i podrže naš klub, a posebno im čestitamo i zahvaljujemo na navijanju i vrhunskoj atmosferi koju su napravili  u dvorani –stoji u objavi kluba.

U narednom 3.kolu odbojkaši OK “Čelik Volley” Zenica gostuju u Olovu kod OK “Olovo” Olovo.

E.Imamović

Foto OK Čelik-Volley



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno