Odbojka

Odbojkaški klub Čelik-Volley Zenica: Besplatan upis!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Odbojkaški klub Čelik-Volley Zenica nastavlja sa svojim aktivnostima pripremajući se za narednu sezonu takmičenja u Super ligi Federacije Bosne i Hercegovine. Trenažni procesi se odvijaju šest puta sedmično u sportskim dvoranam na području Grada Zenice.

Iz Uprave poručuju da nisu zaboravili ni najmlađe odbojakaše koji se uporedno sa seniorskom ekipom pripremaju za naredna takmičenja u pionirskoj , kadetskoj i juniorskoj konkurenciji. Vršimo selektiranje ekipa i smatramo da je to jedini ispravan put ka zacrtanom cilju.

Trenutno u našem klubu rade četiri trenera prenoseći svojim mladim odbojkašima bogato odbojkaško znanje. Mora se istaći da je “muška odbojka” na margini veće duži niz godina pa je na ovoj grupi sportskih radnika veliki zadatak da privuku dječake i svojim vještinama uspiju da ostanu u trenažnom postupku. Mora se i pohvaliti odziv velikog broja dječaka koji su u proteklom periodu usvoji određene odbojkaške vještine i već konkurišu za seniorsku ekipu Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane dječake Grada Zenice da se pridruže ovom sportskom kolektivu. Za sve nove članove UPRAVA KLUBA JE PRIPREMILA I PRIGODNE POKLONE. Treninzi su u sportskoj dvorani Bilmišće ponedjeljak i četvrtak od 19,30 sati i dvorana OŠ M.Ć.Ć. Blatuša srijeda od 20:15 sati.

Vidimo se!!!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno