Odbojka

Održan odbojkaški kamp “Vlašić 2024” u zajedničkoj organizaciji dva odbojkaška kluba

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U periodu od 20. do 24. jula 2024.godine, na predivnoj planini Vlašić, održan je odbojkaški kamp “Vlašić 2024” u zajedničkoj organizaciji dva  odbojkaška kluba, “Čelik-R” iz Zenice i “Naša škola sporta” iz Kaknja, saopštili su iz OK Čelik-R“ Zenica.

Kamp je okupio blizu 60 djevojčica iz ova dva grada, koje su se pridružile ovom  sportskom događaju smještenom u hotelu “Sunce”.

Program i aktivnosti kampa

Tokom kampa, mlade odbojkašice su imale priliku sudjelovati u kvalitetnim treninzima dva puta dnevno, koje su vodili iskusni treneri i profesori sporta. Osim sportskih aktivnosti, kamp je bio ispunjen različitim oblicima zabave kao što su plivanje, disko večeri, karaoke i druženja. Ove aktivnosti su omogućile djevojčicama da razviju svoje sportske vještine, ali i da steknu nova prijateljstva i nezaboravne uspomene.

Cilj kampa

Glavni cilj kampa “Vlašić 2024” bio je unapređenje odbojkaških vještina mladih sportašica, promocija timskog duha i zdravog načina života. Organizatori su se posebno potrudili stvoriti motivirajuće okruženje u kojem će djevojčice moći maksimalno iskoristiti svoje potencijale, ali i uživati u svim čarima planine Vlašić.

Tradicionalni projekat

Zbog iznimno pozitivnih reakcija polaznica kampa i njihovih roditelja, planirano je da kamp “Vlašić” postane tradicionalan i dugogodišnji projekt. Organizatori iz klubova “Čelik-R” i “Naša škola sporta” već sada razmatraju mogućnosti za proširenje kapaciteta i dodatne aktivnosti kako bi iduće godine kamp bio još uspješniji i bogatiji sadržajima.

Kamp “Vlašić 2024” je još jednom potvrdio da sport ima moć povezivanja i stvaranja pozitivnih promjena u životima mladih ljudi -, stoji na kraju saopštenja iz Odbojkaškog kluba “Čelik-R” Zenica.

E.Imamović

Foto sa OK „Čelik-R“ Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno