Odbojka

Ove subote odbojkaši Čelik-Volley protiv Gradine na Bilmištu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Uokviru drugog kola Superlige Federacije Bosne i Hercegovine za odbojkaše u dvorani Bilmište u Zenici,  igraju domaći Odbojkaški klub Čelik-Volley Zenica i gostujuća ekipa iz Srebrenika – Odbojkaški klub Gradina Tempoplast.

Utakmica je na rasporedu u subotu, 19. oktobra, sa početkom u 18,00 sati.

Nakon sigurne gostujuće pobjede u 1.kolu u Bihaću, OK Čelik-Volley Zenica, sa svojom mladom i perspektivnom ekipom, ulazi u ovaj susret s velikim optimizmom, ali i potrebom za podrškom sa tribina.

Ovaj meč je ujedno i prva domaća seniorska utakmica u tekućoj sezoni, predstavlja izvanrednu priliku za zeničku publiku da pruži podršku svojim odbojkašima, na koju pozivaju iz kluba sve simpatizere odbojke.

– U proteklih godinu i po dana ova mlada ekipa sa grupom iskusnih odbojkaških znalaca i odličnim organizacionim sposobnostima je uspjela pokrenuti mušku odbojku u Zenici i postaviti sebi zacrtane ciljeve od kojih neće odstupiti -, naveli su, između ostalog, iz ovog zeničkog kluba..

E.Imamović

Foto arhiva



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno