Zabava

Ove subote u kina stiže hit ovog ljeta “Grozan Ja 4”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

DO MEGA ŽURKE I MEGA KINO HITA OSTAO JE JOŠ JEDAN DAN! NE PROPUSTITE PRILIKU DA SVI ZAJEDNO PRISUSTVUJEMO FANTASTIČNOJ PREMIJERI ANIMIRANE AVANTURE „GROZAN JA 4“

Draga publiko,

Najomiljenija filmska avantura svih vremena dobila je najnoviji nastavak – „GROZAN JA 4“ (DESPICABLE ME 4), koji će premijerno biti prikazan u subotu 22. juna u Cineplexxu Sarajevo i to u tri projekcije: sinhronizovana 3D od 18:00 sati., sinhronizovana 2D od 18:30, te titlovana 2D od 19:30 sati!

A da iskustvo gledanja filma koji obožavaju i mališani i odrasli bude nezaboravno, svim silama su se potrudili i Malci i Gru sa svojom porodicom! Zato vas sve pozivamo na urnebesnu MEGA ZABAVU koja počinje istog dana (subota 22. jun) u 17.30 sati u predvorju Cineplexxa, a nastavlja se u nedjelju 23. juna uz animatore, tematske radionice, igrice, facepainting i balondžiju u terminu od 12:00 do 17:00 sati.

Karte za sve projekcije su u prodaji, a vi budite brzi, na vrijeme obezbjedite najbolja mjesta i dozvolite da vas ushićenje, smijeh i žuta manija preplave!

O FILMU: Prošlo je 7 godina od posljednjeg GROZAN JA filma. Omiljeni svjetski superzločinac Gru, koji je postao agent Lige protiv zlikovaca, vraća se u uzbudljivu, smjelu, novu eru haosa Malaca u Illumination  filmu GROZAN JA 4.

Nakon filma MALCI 2 – GRUOV POČETAK, fenomenalnog ljetnjeg blockbustera  studija Illumination 2022. godine, koji je zaradio skoro milijardu dolara širom svijeta, najveća globalna animirana franšiza u istoriji sada počinje novo poglavlje kada Gru (Stiv Karel, nominovan za Oskara) i Lusi (Kristen Vig, nominovana za Oskara) i njihove djevojčice — Margo (Miranda Kozgrov), Edit (Dana Gajer) i Agnes (Medison Polan) — dobijaju novog člana porodice, Grua mlađeg, kome je namjera da muči svog oca.

Gru se suočava sa novim neprijateljem Maksimom Le Malom (dobitnik Emija, Vil Ferel) i njegovom fatalnom djevojkom Valentinom (nominovana za Emi, Sofija Vergara), a porodica je primorana da bježi.

U filmu se pojavljuju novi likovi kojima su glasove dali Džoi King (Brzina metka), dobitnik Emija Stiven Kolbert (Šou Stivena Kolberta) i Kloi Fajnmen (Saturday Night Live). Pjer Kofin se vraća sa legendarnim glasom Malaca, a nominovani za Oskara Stiv Kugan vraća se kao Sajlas.

Od 23. juna, u našim kinima, film „GROZAN JA 4“ prikazivat će se u 2D i 3D formatu, titlovano i sinhronizovano na naš jezik.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno