Biznis Nogomet

Počinje nova kampanja „Čeliku vrati staru moć i sjaj. Čepove skupi, podršku daj”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nogometni klub Čelik i kompanija Carlsberg BH ozvaničili su, u Zenici, početak četvrte kampanje „Čeliku vrati staru moć i sjaj. Čepove skupi podršku daj”. Ova uspješna kampanja zahvaljujući vjernim navijačima do sada je NK Čeliku obezbijedila 46.150 KM.

Od danas podršku NK Čelik mogu ukazati svi koji vole klub tako što će u Pan kutije postavljene u odabranim zeničkim ugostiteljskim objektima, te u sandučić koji je postavljen na ulazu u prostorije NK Čelik (Stadion Bilino Polje) ubaciti što više metalnih čepova sa bilo kojeg proizvoda iz Carlsberg portfolija, jer za svaki ubačeni čep ova kompanija klubu donira 0,10 KM.

„Carlsberg BH sa svojim brendom Pan je dugi niz godina generali sponzor NK Čelik, na taj način želimo dati punu podršku klubu sa izuzetnom tradicijom koji je iznjedrio velike igrače, a kojeg bodri i podržava veliki broj navijača. Zahvaljujući njima kampanja  „Čeliku vrati staru moć i sjaj. Čepove skupi podršku daj”  daje odlične rezultate što je naš zajednički doprinos što boljem radu Kluba. Raduje nas što smo smo dio ovog velikog društveno odgovornog projekata, te da i na ovaj način možemo dodatno podržati razvoj NK Čelik“, poručila je Selma Korjenić, brand activation specialist u Carlsberg BH.

Iz NK Čelika poručuju da kampanja predstavlja dobar stimulans za Kluba i nadaju se da će ove godine aktivacija biti najuspješnija do sada.

„Svaki sakupljeni čep nije samo simbol naše zajedničke podrške, već i konkretna pomoć koja će nam omogućiti da unaprijedimo našu infrastrukturu i sportsku aktivnost. Carlsberg BH je pokazao odgovornost i posvećenost lokalnoj zajednici, i zahvaljujemo im na ovoj inicijativi koja će direktno pomoći našem klubu. Pozivamo sve navijače, ljubitelje fudbala i građane da se uključe u ovu akciju, jer svaki čep se računa. Zajedno možemo postići velike stvari!“, kazao je Emir Čerim, generalni direktor NK Čelik.

Kampanja „Čeliku vrati staru moć i sjaj. Čepove skupi, podršku daj“ trajat će godinu dana, prvo brojanje čepova i prvi ček će biti uručen u martu 2025. godine. Drugo brojanje će biti organizovano u septembru 2025. kada će biti ozvaniček kraj kampanje te poznat ukupan iznos koji će Carlsberg BH uručiti NK Čelik.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno