Politika

„POKRET“ U GORICI: Ravnomjeran razvoj urbanog i ruralnog

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kandidat za gradonačelnika Zenice Adnan Šabani i kandidati političke stranke „POKRET“ za Gradsko vijeće Zenica predvođeni nositeljem liste Alenom Kapkovićem, naišli su srdačan doček u naselju Gorica.

Tokom dvosatnog druženja sa stanovnicima MZ Gorica, budući gradonačelnik Zenice i gradski vijećnici prezentirali su program „Zenica za 10“.

„Jednak razvoj urbanog i ruralnog naselja cilj je Pokreta. Želimo da se naš grad ravnomjerno razvija što nije bio slučaj prethodnih osam godina. Naši programi za privredu i poljoprivredu rađeni su po mjeri svakog čovjeka i glas za gospodina Šabanija i kandidate Pokreta značit će veće poticaje za privredu i poljoprivredu“, kazao je Alen Kapković, nositelj liste „POKRET-a“ za Gradsko vijeće Zenice.

Stanovnici Gorice izložili su nam svoje svakodnevne probleme sa kojim se susreću, te je dogovoreno da se u narednom periodu zajednički radi na stvaranju boljih uslova za život u ovoj mjesnoj zajednici. I ovaj put „POKRET“ nije propustio priliku obradovati nekog od svojih sugrađana, te je mladom sportisti iz ovog naselja uručena skromna donacija.

Saopćenje za javnost



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno