Zločini

Pokušaj ubistva u Šiblićima, napadnuta žena životno ugrožena

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dana 09.09.2024. godine u 19,15 sati u mjestu Šiblići od strane lica S.A(2003) iz Zenice počinjeno je krivično djelo “Ubistvo” u pokušaju, tako što je hladnim oružjem (nožem) nanio više ubodnih rana A.Š(1980) iz Zenice.

Povrijeđena A.Š. je prevezena u Kantonalnu bolnicu Zenica, gdje je od strane ljekara konstatovano da je zadobila teške tjelesne povrede, životno ugrožavajuće. 

Lice S.A. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje, te će nad istim biti provedena kriminalistička obrada. 

“Trenutno se nalazi u prostorijama za zadržavanje, gdje će biti obuhvaćen kriminalističkom obradom. Na licu mjesta su intervenirali policijski službenici Sektora kriminalističke policije, a prisutan je bio i dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva ZDK, koji je nadgledao izvršenje uviđaja”, potvrdio nam je Samir Valentić, portparol Uprave policije MUP-a ZDK, koji je dodao da “”između osumnjičenog i povrijeđene osobe nije bilo srodne veze”.

Istraga o ovom incidentu je u toku, a policija nastavlja rad na rasvjetljavanju svih okolnosti slučaja. Na lice mjesta izašli su policijski službenici Sektora kriminalističke policije i dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva ZDK, te je izvršen uviđaj.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno